2777
2789
عنوان

پس خدا کجاست

99 بازدید | 15 پست

که حق این بچه های کوچیکو بگیره که روزی سه بار برق روشون قطع میشه تو این گرمای کوفتی . ک مجبور بشم بچمو لخت بزارم جلو فریزر . خواهشا نیاید بگید همه ی کشوراااا این مشکلات دارن نیاییدددد

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

خدا اگه بخواد دخالت کنه باید بزنه نابودشون کنه ولی خب نمی‌دونم چرا کاری نمیکنه تازه نه فقط برا ماها، ...

قبول دارم که خیلی کشورا مشکلات جنگ و اینا دارن ولی اینکه از خودی اینجوری زجر بکشیم ناراحت کنندس 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول دارم که خیلی کشورا مشکلات جنگ و اینا دارن ولی اینکه از خودی اینجوری زجر بکشیم ناراحت کنندس

والا منم‌همیشه میگم چرا پس خدا جواب نمیده این همه بدبختی و ظلم رو 

نمی‌دونم والا شاید ما عقلمون قد نمیده به این چیزا 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چی بگم خدا گفته خودتون حقتون بگیرید مثل امام حسین ولی ما مردم سر شدیم 🥲 برق ما هم ۹ صبح رفته ۵ بعد ...

یخدا اصن خودم به جهنم بچم چهار ماهشه چشماش خواب میره از گرما زار میزنه . خودمون دیگ خاک بر سر و بی عرضه شدیم رفت

والا منم‌همیشه میگم چرا پس خدا جواب نمیده این همه بدبختی و ظلم رو نمی‌دونم والا شاید ما عقلمون قد نم ...

استغفرالله دیگ کم کم دارم باور میکنم که خدایی وجود نداره 

کی گفته همه کشورا همینطورن؟!!!

بعضی کاربرا میان میگن نهههه شما خودتحقیری کشورای دیگ نون ندارن بخورن شما ناشکرین و این زرت و پرتا

اینا با خدا دستشون تو یه کاسه‌س 

وگرنه حتی ارزش هست شدن نداشتند چه برسه به قدرت آزار و چپاول

از چرخش روزگار دگر سیر شدم/ از روز و شبم خسته و دلگیر شدم/ مرگ هم نمیگیرد سراغی از من/ به گمانش که جوانم به خدا پیر شدم

اینا با خدا دستشون تو یه کاسه‌س وگرنه حتی ارزش هست شدن نداشتند چه برسه به قدرت آزار و چپاول

دقیقا دارم فک میکنم یا خدایی وجود نداره یا با بعضیا تو یه تیم رفته

بعضی کاربرا میان میگن نهههه شما خودتحقیری کشورای دیگ نون ندارن بخورن شما ناشکرین و این زرت و پرتا

مگه بدبخت تر از ماها هم وجود داره؟!! بی ابی بی برقی بی پولی فقر بدبختی و….. کسی که میگه همه کشورا همینن و ناشکر نباشین قطعا داره ساپورت میشه از طرف دولت

مگه بدبخت تر از ماها هم وجود داره؟!! بی ابی بی برقی بی پولی فقر بدبختی و….. کسی که میگه همه کشورا هم ...

دقیقا نون خور به نرخ روز خدا از همشون نگذره که نفهمیدیم جوونیو عمرمون چجوری رفت

دقیقا نون خور به نرخ روز خدا از همشون نگذره که نفهمیدیم جوونیو عمرمون چجوری رفت

یه دوستام سالی دوسه بار هوایی میفرستنش مشهد هرسال کشورای خارجه چندروز پیش رفته بود امان میگفت ایی چی بود انگار رفته بودم یه شهر بیخودی تو ایران!!! ببین چقدرر بهشون میزسن ک امان براش اَخه!!! همه چیزشون مجانیه بعدم میاد میگه ناشکری نکنید و….

یه دوستام سالی دوسه بار هوایی میفرستنش مشهد هرسال کشورای خارجه چندروز پیش رفته بود امان میگفت ایی چی ...

😭😭😭