2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

197 بازدید | 29 پست

خانم ها من 20 مرداد اولین روز پریودم بود دورم 27 تا 28 روزه امروز 14 ام بود هرچی کیت تخمک گذاری میزارم دو خط نشون نمیده

خودم حس میکنم ترشحاتی دیروز شفاف بود صبحم بیدارشدم یک کوچولو بند انگشت چیز سفید از واونم اومد.الان کسی میدونه چرا تخمک گذاری نمیشه من میخام اقدام کنم بارداری خسته شدم

این ماه اصلا ترشحات تخم مرغی نداشتی؟؟ و اینکه روزهای قبل هم کیت تخمک گزاری گذاشتی؟؟

الان 4روزه کیت میزارم دو رنگ نمیشه

من اصلا ترشحات نمی‌فهمم. ببخشید  از رحمم یه حالت ابکیه

صبحم  اندازه بند انگشت حالت سفیده بود  نمیدونم تخمک مرغی بود یا نه

من میخام باردارم نمیدونم کی تخمک گذاری اخه پسرمیخام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما الان یه شب درمیون اقدام کن دیگه اگ خدا بخواد میشه شاید کیت مشکل داره 

البته اگه تنبلی تخمدان یا مشکلی نداری چون اگه مشکل داشته باشی ممکنه این علائم مثل همین ترشحات اینا رو هم ببینید اما تخمک گذاری نشه یه جورایی علائم کاذبه

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

خب شما الان یه شب درمیون اقدام کن دیگه اگ خدا بخواد میشه شاید کیت مشکل داره البته اگه تنبلی تخمدان ی ...

اخه من یکماه پیش سونو دادم گفته هیچ مشکلی ندارم. کیت چند تا زدم تا امروز دو تا بسته تموم شد و هیچ 

برای پسر دار شدن میگن فقط روز تخمک گذاری رابطه باشه من گیج شدم

الان 4روزه کیت میزارم دو رنگ نمیشهمن اصلا ترشحات نمی‌فهمم. ببخشید از رحمم یه حالت ابکیهصبحم اندازه ...

ببین من جات بودم چندتا بسته میگرفتم پریودم ک تموم میشد شروع میکردم زدن ببینم کیه

اینجا من یه خانمی یادمه میگف روز تخمک گذاریش عصر  روز۸ سیکلش بود و فقط یه بعد ظهر بوده فردا کمرنگ شده  میگف 

اگه اون روز عصرش کیت نمیزدم و فرداش ک کمرنگ بود میزدم دچار اشتبته میشدم و فک میکردم تازه دارم نزدیک میشم

نمیدونم متوحه منظورم شدی یا ن

ببین من جات بودم چندتا بسته میگرفتم پریودم ک تموم میشد شروع میکردم زدن ببینم کیهاینجا من یه خانمی یا ...

متوجه

شدم عزیزم ممنونم.

میگم یعنی گذشته

حتما باید کیت دو خط بشه ممکنه برای کسی خط نیفته.

یا مثلا روز 15 هم یا 16 بشه

اخه من سونو رفتم مشکلی نداشتم

متوجهشدم عزیزم ممنونم.میگم یعنی گذشتهحتما باید کیت دو خط بشه ممکنه برای کسی خط نیفته.یا مثلا روز 15 ...

اره بابا

من تازه میگم برا اطمینان از اول تااخر بزن تا خیالت راحت بشه

ممکنه اصلا سیستم بدن تو فرق کنه و دقیقا قبل پریود تخمک گذاریت باشه

اره بابامن تازه میگم برا اطمینان از اول تااخر بزن تا خیالت راحت بشهممکنه اصلا سیستم بدن تو فرق کنه و ...

اخه هر بسته صد تومن پنج تا توشه چهار بسته میخواد چهارصد میشه بعدم باردار نشه زوره