2777
2789
عنوان

بی بی چک

130 بازدید | 16 پست

سلام کسی میدونه بی بی چک مدیکور خوبه یا نه ؟میشه به جواب منفیش اعتماد کرد؟‌من یه رابطه ی سطحی با نامزدم داشتم روز ۲اسفند بدون دخول و تماس منی پریود قبلیمم ۲۵بهمن تموم شد فکر کنم چون من پریودم نامنظمه اما هنوز پریود نشدم دوبار بی بی چک زدم یه بار دیروز عصر که منفی بود و امروز صبح هم ناشتا انجام دادم و منفی بود ولی همه ی علائم پریودو مثل ماه های قبل داشتم و این چهار روز خیلی تو استرس بارداری بودم به نظرتون احتمال بارداری هس با این تفاسیر؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر نامزدی،تو نامزدی رابطه در حد لب هم باشه حامله شی عجیب نیست

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
بدون دخول و تماس مني از اسمون ميخواي باردار باشي؟!

حق با شماست میدونم ، همه بهم میگن ولی از بس استرس دارم ، دارم میمیرم دلیلش عقب افتادنه پریودم بود و همه ی بی بی چک هام منفی شد

ببخشید منظورتون چی بود؟ یعنی با وجود توضیحم احتمال داره باردار باشم؟😭😭😭😭

منظورش اینه تو نامزدی واسه ضایع شدن ادمم که شده با هوا هم باردار میشه 🤣🤣🤣 نه بابا وقتی نه دخول داشتی نه تماس منی الکی خودتو معطل نکن. به این مفتی ها نیست که بارداری

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
شما دیروز چند بار تایپ نکردید اینو؟؟؟سرکاری

اره ولی دیروز عصر استفاده کردم امروز صبح چون گفتن صبح جوابش درسته ، نه بخدا سرکاری چیه دارم از استرس میمیرم بیکار ک نیستم واقعا استرس دارم 

بچه ها هرکس میدونه راهنماییم کنه استرس دارم.من پلی کستیک هستم زخم دهانه رحم هم دارم امروز بی بی چک زدم مثبت بود؟یعنی با یه بار اقدام ممکنه باردار باشم؟؟من تازه قرار بوود بعد از عید برم کولپوسکوپی و فریز😐😐😐😐بی بی چکم مدیکور بود.نمیدونم الان چیکار کنم هیچ جا هم باز نیس برم ازمایش بدم زخم واسه حاملگی مشکلی داره.اصلا تو بچه نبودیم هنگیم الان.😐