2777
2789
عنوان

مهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 40 پست
ناراحت شدم براتون، حق با شماست اما متوجه نمیشم چرا تسلیم خواسته ی مادرشوهرتون و شوهرتون شدید!

والا اگر زنگ میزد نظرمو می‌پرسید که اشکال نداره فلانی بیاد خونمون؟ یا معذب نیستی دلم نمیسوخت 

زنگ زده خبر میده که فلانی میخواد بیاد اونجا 

چی میتونم بگم بهش دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اگر زنگ میزد نظرمو می‌پرسید که اشکال نداره فلانی بیاد خونمون؟ یا معذب نیستی دلم نمیسوخت زنگ زده ...

عزیزم برو خونهدمادرت

بگو میرم که هم شما راحت باشین هم من معذب نباشم

❤️ یا زهرا سلام الله علیها ❤️

والا اگر زنگ میزد نظرمو می‌پرسید که اشکال نداره فلانی بیاد خونمون؟ یا معذب نیستی دلم نمیسوخت زنگ زده ...

به ایشون همین رو بگید، بگید از اینکه نظرمو نپرسیدی ناراحتم و آمادگی ندارم...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
وقتی شوهرم بهش بله رو داده من زنگ بزنم بگم نیاد روزگارمو سیاه می‌کنه زنیکه

مرگ یه بار شیون هم یه بار.

مثلا میخواد اسلحه بیاره بکشتت.

خودت از حق خودت دفاع کن وقتی شوهر بی غیرتت نمیتونه یا نمیخواد..

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

بگو آب نیست نمیتونم آشمزی کنم از بیرون غذا بگیر. معدم هم درد میکنه جای خوب و گرونم سفارش بده. نگرفت همینو سوژه کن بگو یه غذا برای من نمیخری بعد توقع پذیرایی داری؟ قهر نکنیا تا یه هفته تیکه بارونش کن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.