2777
2789
عنوان

درس عبرت

81 بازدید | 7 پست

دوست باشین ولی اعتماد نکنین 

تروخدا همه چیتونو پیش رفیق صمیمیتون نگین بهشون اعتمادی نیس اونا یروز با تک تک حرفاتون عکساتون چتاتون میفروشنتون

خیلی از دخترارو دیدم بخاطر حسادت رفتن عکس دختررو یا اینکه با چه پسری دوست بودرو به داداشو باباش گفتن و قیامت بپا شده

چه رابطه هایی که بهم نریخته سر اینکه رفیق دختره رفته بد دختررو پیش پسره گفته یا گذشتشو

پسره هم ولش کرده و با دوستش ریخته روهم

تروخدا اعتماد نکنین من از کسایی ضربه خوردم که فکرشو نمیکردم.. حتی همه چیو پیش خواهرخودتونم تعریف نکنین..

من که هم عکسمو هم کل زندگیمو برای دوستام تعریف میکنم هر روز چه غلطی بکنم الان ترسیدممممم😢😢😢

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که هم عکسمو هم کل زندگیمو برای دوستام تعریف میکنم هر روز چه غلطی بکنم الان ترسیدممممم😢😢😢

اشتباه میکنی 

بقران یدفعه اب از سرشون میگذره کل زندگیتو به باد میدن

اشتباه میکنی بقران یدفعه اب از سرشون میگذره کل زندگیتو به باد میدن

میدونم الان با حرفای شما به خودم اومدم 

الان چیکار کنم 

ولی دوستام اینطوری نیستن که از اینکارا بکنن ولی بازم ترسیدم

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

👏👏دقیقان ب چشمای خودتت هم اعتماد نکن اگ این چشم ب اون چشم اعتماد داشت این دماغ الان وسطشون نبود 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

میدونم الان با حرفای شما به خودم اومدم الان چیکار کنم ولی دوستام اینطوری نیستن که از اینکارا بکنن ول ...

منم هیچوقت فکر نمیکردم همچین کاری کنن

ولی کرد

تازه جلوم هنوز نقش خوبارو بازی میکرد تا اینکه خود پسره اومد بهم گفت چیکار کرده باهام:)

منم هیچوقت فکر نمیکردم همچین کاری کننولی کردتازه جلوم هنوز نقش خوبارو بازی میکرد تا اینکه خود پسره ا ...

چقدر بدجنسن بعضیا 

من فقط در مورد مامان بابام گفتم گه درکم نمیکنن به خاطر کنکور و اینا بنظر شما چیز مهمیه این یا الکی نگرانم؟