2777
2789
عنوان

دانشگاه قبول نمیشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 45 پست
متاسفانه کل

منم امسال انتخاب رشته دارم 

بنظرم عاقلانه انتخاب رشته کن

نرو یهو رشته های پرطرفدار بزن

پیام نور اولویت بزار

دولتی اصلا نزن ک هچ شانسی نداری

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر احتمال دارع

بابا دانشگاه آزاد فقط پول می‌خوان ازت تعهد میگیرن بعد اگه درسی رو افتادی میتونی پاس کنی ولی میزارن بری سرکلاس ها 

money فقط می‌خوان خیلی زیاااد طرف معدلش ۵ بود چون پولدار بود  قبول کردنش 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

واقعا راست میگی؟یا داری اغراق می کنی؟چرا نمی تونم باور کنم😐😵‍💫

بخدا راست میگم رشته های پر طرفدار نه که با سوابق تحصیلی هست ولی رشته های دیگ چرا میشه 

اگ تونستی دیپلم بگیری اره احتمالا

دانشگاه های غیرانتفاعی و پیام نور پرس و جو کن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بخدا راست میگم رشته های پر طرفدار نه که با سوابق تحصیلی هست ولی رشته های دیگ چرا میشه

میشه معدل کتبی ۱۲-۱۳

ومعدل نهایی ۱۷وفلان 

روانشناسی ازاد با سوابق قبول شد ؟کجاها میتونم بیارم؟

پیام نور میتونی بری

ببین دانشگاه کاری به معدل دیپلم نداره مگر اینکه بخواهی با سوابق وارد بشی که اونموقع مهم میشه

دانشگاه های غیرانتفاعی میتونی بری

دانشگاه کارآفرینی و اینا هم فکر کنم بشه 

از هوش مصنوعی بپرس چون اطلاعات و داده های زیادی رو سریع پردازش میکنه و بهت اصل موضوع رو میگه 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

میشه معدل کتبی ۱۲-۱۳ومعدل نهایی ۱۷وفلان روانشناسی ازاد با سوابق قبول شد ؟کجاها میتونم بیارم؟

معمولاً برای رشته‌های پرطرفداری مثل روانشناسی، دانشگاه‌های آزاد رقابت بیشتری دارن و معدل‌های بالاتری برای قبولی با سوابق تحصیلی لازم دارن. با این حال، شانس قبولی به عوامل دیگه‌ای هم بستگی داره، مثل:

ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها: هر دانشگاه آزاد، ظرفیت مشخصی برای پذیرش دانشجو در هر رشته داره.

تعداد داوطلبان و معدل‌های اون‌ها: اگه تعداد داوطلبان با معدل‌های بالا کمتر باشه، شانس شما بیشتر میشه.

اولویت‌بندی و انتخاب‌های شما: اگه انتخاب‌های بیشتری داشته باشی و شهرهای مختلفی رو در نظر بگیری، شانس پیدا کردن دانشگاهی که با این معدل‌ها پذیرش داره، بیشتر میشه.

به احتمال زیاد آزاد شهر های کوچیک بیاری