2789
عنوان

خاستگار

187 بازدید | 14 پست

من الان ی خاستگار دارم که این خاستگارم قبلا مثل اینکه ی دختریو فراری داد و بعد دو ساعت گفتن پشیمون شدن 

الان اون پسره بیشتر از دو ساله دنبال منه الان خاستگاری کرده  مامانمم میگم فلانی نخواستتش چرا ما دختر بدیم بهش مگه چی تو از اون دختره کمتره 

چیکار کنم ؟

دنیای عجیبی ست!!! ناراحت باشی،کسی دلداری ات نمیدهد!خوشحال که باشی،کسی تبریک ات نمیگوید!گریه کنی،کسی اشک هایت را پاک نمی کند!اما کافی ستاشتباهی مرتکب شوی؛همه سرزنشت میکنند...!🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای من گذشته آدمها خیلی مهمه، از کجا معلوم دختره رو فراموش کرده باشه؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

از کجا درباره قضیه میدونستی اشناست؟

آره آشنای دوره

دنیای عجیبی ست!!! ناراحت باشی،کسی دلداری ات نمیدهد!خوشحال که باشی،کسی تبریک ات نمیگوید!گریه کنی،کسی اشک هایت را پاک نمی کند!اما کافی ستاشتباهی مرتکب شوی؛همه سرزنشت میکنند...!🙂

متوجه فراری داده نمیشم؟ طلاق گرفته توی عقد؟

نه با دختره فرار کردن عقد نکردن 

خب قبول نکن،اجباریه مگه؟

اجباری نیست پسره ول کنم نیست 

نه با دختره فرار کردن عقد نکردن

پسره بنده خدا با یه دختری به نتیجه نرسیدن!

چه تقصیری داره

هر پسر یا دختری ممکنه کلی خواستگاری بی سرانجام داشته باشن، از مهد کودک مگه پسر صفر پیدا بشه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
پسره بنده خدا با یه دختری به نتیجه نرسیدن!چه تقصیری دارههر پسر یا دختری ممکنه کلی خواستگاری بی سرانج ...

بخدا حرفای مامانمو که شنیدم ی جوری شدم میگه دختر فلانی اونو ول کرد تو چرا باید قبولش کنی

بخدا حرفای مامانمو که شنیدم ی جوری شدم میگه دختر فلانی اونو ول کرد تو چرا باید قبولش کنی

اگه به دل مامانتون نیست و خودتون هم حس خوبی ندارین جواب رد بدین 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿