2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

328 بازدید | 15 پست

دوستان من یه پسر خاله دارم دو سال و خورده 

بعد به شوخی تو گوش من میزنه مثلاً یا دخترداییم که یه سال و نیمشه

با هم خیلی خوبن و بازی میکنند ولی این مقوله کتک نمیدونم چجوری باید رفتار کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز بهترین رفتار این هست که قاطع و مهربان آماده باشید قبل از زدن دستش رو بگیرید و بگید نه، حق نداری به من آسیب بزنی...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

یکبار دیگه که زد باهاش جدی برخورد کنید و دیگه نه نگاش کنید نه حرف بزنین باهاش بهش محل ندین و با اون بچه دیگه بازی کنین اگرم چیزی گف بگین بخاطر اینه که تو میزنی ما دبگه باهات حرف نمیزنیم .  اینطوری بچه میفهمه کارش اشتباهه و دیگه تکرارش نمیکنه . 

دوست عزیز بهترین رفتار این هست که قاطع و مهربان آماده باشید قبل از زدن دستش رو بگیرید و بگید نه، حق ...

ببین اصلا نمیدونه چیز بدیه 

از سر شوخی اینکار می‌کنه ولی خب دختر داییم خیلی با ذوق می‌ره سمتش بعد یهو میزنه تو گوشش

تو این سن برای پسر بچه ها عادیه، هر وقت خوشحال میشن نمیدونن چطور بروز بدن کتک میزننما به پسرم گفتیم ...

اره وقتی ذوق میکنه یهو میزنه تو گوش اونی که جلوشه بعد میگیم چرا زدی و ناراحتی میکنیم میاد بوس میکنه

خیلی ناز و با محبته ولی خب نمیدونه اینکار بدیه

ببین اصلا نمیدونه چیز بدیه از سر شوخی اینکار می‌کنه ولی خب دختر داییم خیلی با ذوق می‌ره سمتش بعد یهو ...

دوست من کودک دوسال و نیم کامل متوجه آسیب میشه، اما متاسفانه رفتار والدین به گونه ای بوده که کودک رفتارش تقویت شده و با شوق و کمال میل انجام میده، لطفاً اجازه ندید با قاطعیت و مهربانی، دستشو بگیرید و بگید نه حق نداری بزنی، بعد توضیح بدید تو پسر خوبی هستی اما من این کارتو دوس ندارم و ممکنه باعث آسیب به دیگران بشه، در اسرع وقت نیز با والدینش در این زمینه صحبت کنید....

در دو زمینه بایستی با کودک با قاطعیت نه بگیم در همان سنین پایین، یکی اینکه در حال آسیب به دیگران باشه و دیگر اینکه در حال آسیب به خود باشه،....موفق باشید....