2789
عنوان

سایت گیکزهاب

635 بازدید | 10 پست

دوستان اصلا از گیکزهاب خرید نکنید برید کامنت های اینستاشون رو بخونید متوجه میشید.من هفته پیش خرید کردم زنگ زدن گفتن اون مدل موجود نیست با اینکه تو سایت زده هنوز موجوده.میخواستن یه کتونی نصف قیمت تو سایتشون رو به جای کتونی که من سفارش دادم بندازن بهم.من بارها گفتم لغو کنید الان میگن ارسال شده که بنظرم دارن دروغ میگن.من گفتم تحویل نمیگیرم و قانونی پیگیری میکنم.لطفا اگه چیزی هم خریدید و هنوز نیومده حتما بگید لغو کنن اگه هم گفتن ارسال شده،تحویل نگیرید چون تحویل بگیرید دیگه زیر بار نمیرن.من تو اینماد شکایت ثبت کردم حتما شما هم بکنید تنبلی نکنید حالشون جا بیاد.

من دير اين تاپيكو ديدم💔سفارش شما رسيد دستتون يا نه؟

نه نرسیده.من تو ترب هم شکایت ثبت کردم.اومدن یه کد رهگیری فرستادن که اصلا برای سفارش من نبود و میگن با تیپاکس داره ارسال میشه در حالی که اصلا من ارسال با پست رو انتخاب کردم.الان دوباره یه عکس تو چت ترب برام فرستادن که زده سفارشم ارسال شده.من بهشون گفتم از روز اول گفتم لغو کنید و حتی اگه ارسال کرده باشید هم همین چند ساعت اخیر دکمه ارسال رو زدید.فعلا دارن وقت میخرن.بعد کلا من نمیخوام تحویل بگیرم چون همون روز رفتم از جای دیگه خرید کردم و مطمئنم اگه بسته رو هم باز کنم یه جنس نامرغوب و نامشابه با سفارشم ارسال میشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نرسیده.من تو ترب هم شکایت ثبت کردم.اومدن یه کد رهگیری فرستادن که اصلا برای سفارش من نبود و میگن ب ...

من داخل اسنپ سفارش دادم ٤ قسطه بعد خب ديروز كه تعطيلي بود نسبت به نظرات و حرفا الان با پشتيباني تماس گرفتم چون داخل سايت پشتيباني بهم گفت ميتوني حضوري بري ستاخارخان انبار تحويل بگيري الان پشتيبان تلفني گفت سفارشتون تحويل تيپاكس شده با اينكه كدرهگيري هيچي واسم نيومده 

شما تهران نيستي به اين ادرس طرشت بريم؟

يااينكه اگر بستتون رسيد از ادرس ارسالي يه عكس بديد بدونيم از كجا ارسال شده همون طرشته يا نه 

من داخل اسنپ سفارش دادم ٤ قسطه بعد خب ديروز كه تعطيلي بود نسبت به نظرات و حرفا الان با پشتيباني تماس ...

بهشون بگو اگه تحویل تیپاکس دادید کد رهگیریش رو برام بفرستید.بعد شما موقع ثبت سفارش زدی تیپاکس یا پست؟چون من زده بودم با پست ولی اینا میدن تیپاکس که شرکت خصوصیه خود تیپاکس هم همچین سابقه خوبی نداره که بعدا نتونی قانونی پیگیری کنی.ولی یه کد الکی که برام از شخص دیگه فرستاده بودن نوشته بود نمایندگی تیپاکس طرشت.من نمیخوام تحویل بگیرم.

اصلا از گیکز هاب خرید نکنید معلوم نیست کلاهبردارن یا چی . من هفدهم سفارش دادم . ده بار پیگیری کردم الان گفتن موجود نیست یک مدل دیگع بگین تا بفرستیم بشون گفتم مرجوع کنین مبلغو نمیدونم میخوان پس بدن پولو یانه . 

تا جایی که میتونید انلاین از هیچ سایتی خرید نکنید اصلا این اشتباهو نکنید.

دقیقا من بعد ازینکه سفارش دادم اینستاشونو پیدا کردم و دیدم نظر مردمو بعدش هرچی تماس میگیرم که لغو کنید میگن باشه ولی لغو نمیکنن🥲 از اسنپ پی خرید کردم ازشون، خاک تو سرشون بشه که همشون کلاه بردارن. میشه راهنماییم کنی چجوری شکایت کنم ازشون؟