2777
2789
عنوان

دکتر معتاد دیدین

396 بازدید | 10 پست

الان یادم اومد چند وقت پیش بچمو بردیم دکتر، فوق تخصص بود خیلی حاذق بود خدایی ولی معتاد بود به کنار کل دندونای جلوییش ریخته بود. عجیبتر اینکه مطبش هم خونش بود و هم مطبش حیاط با چندتا درخت هم داشت. موندم یعنی پول نداره ببره دندوناشو لااقل درست کنه، یا ترک بکنه. پیش 4 تا دکتر قبلش رفته بودیم بچم خوب نمیشد. رفتیم پیش اون با یه نسخه خوب شد. یعنی من اگه تو خیابون پیاده میدیدمش فک میکردم معتاده یا کیف قاپ و فرار میکردم. فکرمو درگیر کرده 

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه بله 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

تابلوشو تو در خونه نصب کرده بود قشنگ 7و8 نفر هم منتظر بودیم دوستای پامنقلیش اومدن ردشدن رفتن تو اتاق اونوره حیاط 😐 نیم ساعت بعدش بلندشد رف برا پنج دقیقه ، مراجعین میگفتن رفته دود بگیره. منشی هم نداشت خودش منشی خودش بود

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

برو کد نظام پزشکی شو تو گوگل سرچ کن ببین واقعا دکتره من دکتر زیاد دیدم که مطب با خونه تو یک ساختمان ...

نه بابا یه دکتر خیلی قدیمی و تو گوگل و نظام پزشکی هم هست😅

جالبتر منشی نداشت خودش منشی خودش بود

اوووو آره خیلی خوبند ممکنه بداخلاقم باشن ولی عالیییی هستند 

تو دوران کرونا یک دکتر بود تو شهرمون ببین هرکی می رفت پیشش برای کرونا این با آمپول و سرم خویش می کرد از دم به همه پنی سیلین میداد و اعتقادی به پروتکل هم نداشت 🤣🤣🤣

دوستم وضعش افتضاح بود متخصص عفونی گفت باید بستری بشی . رفت پیش این دکتر قشنگ خوب شد با چندتا آمپول 😂😂😂