2777
2789
عنوان

بارداری مجدد

403 بازدید | 24 پست

بچه ها کسی بوده بعد از زایمان اول بعد از سه چهار ماه مجددا باردار شده باشه؟

من یه چهار ماهه زایمان کردم الان مجدد شوهرم بچه میخاد میگه دوتاشون باهم بزرگ بشن

میگم نمیتونم اندامم بهم ریخته داغونم قهر می‌کنه.

البته مامانم و مامانش خیلی بچه را نگه میدارن و من واقعا راحتم

تجربیات اون بگید لطفا اگر کسی بوده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشبحالت شوهرت یچه میخواد من شوهرم راضی نمیشه دومی. دعام کن خواهر منم امسال دومی باردار بشم شوهرم بذاره 

امضام فقط😭

یکم پشت سرهم سخته.باز شرایطتو بسنج ببینی میتونی.؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اگه کمک داری

همراه داری

و میتونی از عهده خرج بچه بربیایی اینکارو انجام بده

من بچه هام مثل دو قلو شدن

خودم هم شش ماه مدام ورزش کردم بدون وقفه هرروز قرص و مولتی ویتامین خوردم اهن خوردم کلسیم خوردم

ای کاش میتونستم عکس برات بفرستم هیکلم با ورزش اوکی شد

فقط یکم مشکل کم خوابی دارم ک اونم فعلا بخاطر بچه ها طبیعیه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

هنوز اماده نیستی هم روحیت هم بدنت 

شوهرت خودش هیچ کاری نمیکنه فقط .... بعد اون تو شکمت بزرگ میشه تو صورتت ورم میکنه و.. تو درد زایمانو تحمل میکنی

پس قبول نکن بنظرم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

به نام خدابع از 43 روز باردار شدمخخخخخخخخخ و الان فاصله سنی بچه هام 11 ماهه

وای جدی شوخی میکنی...ماشالله😍😍 خدا حفظشون کنه. سختت نبود. .واسه امضام منم دعاکن خواهر

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

وای جدی شوخی میکنی...ماشالله😍😍 خدا حفظشون کنه. سختت نبود. .واسه امضام منم دعاکن خواهر

ان شاالله به حق این ماه زیبا یهترین هارو خدا بذاره توی دامنت

زن همسایمون متولد ۶۷ هستش اون فقط بچه رو تا۹ ماه تو شکم نگه می داره و بعد زایمان دیگه وقتی ب دنیا میاد اصلا کاریش نداره ن شب بیداری ن مریضی هیچی مرتب هم مسافرت میره و شاغل هم هست ۵تا بچه داره ی داماد داره 

پسر بزرگشم عقد کرد قبل از محرم صفر 

ببینیش میگی اصلا ازدواج نکرده 

اگه اینطوری حمایت میشی بیار و گرن ک خودت بهتر میدونی

سختم ک شد

حس ضعف داشتم ولی با ورزش و مکمل و ویتامین بعد از شش ماه همه چی اوکی شد حتی مشکل نگه نداشتن ادرار داشتم ک با کیگل تماما رفع شد

البته اینم بگم بدن ها باهم فرق دارن

بدن من کشش داشت

سختم ک شدحس ضعف داشتم ولی با ورزش و مکمل و ویتامین بعد از شش ماه همه چی اوکی شد حتی مشکل نگه نداشتن ...

خب خداروشکر. الان چندسالشونه؟ ولی خب راحت شدی دیگه ماشالله باهم بزرگ میشن. خدا حفظشون کنه