یه گربه تو حیاط دیدم رفتم باهاش بازی کردم دستمو چنگ زد بنده الان باید چیکار کنم؟ مردم از خنده خدایی حالا برم امپول هاری بزنم؟🤣🤣🤣
.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ب سگ ها و گربه غذا میدم و خیلی پیش اومده زمان بازی چنگ بزنن دستمو ولی چیزی نشده
امپول هاری نمیزنن ک امپولِ کزاز هست ک اونم اگه طی ۱۰سال گذشته زده باشی نیاز نیست ولی اگه نگرانی برو دکتر بپرس
ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩) بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (۲کیلوو۹۳۰گرم)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍(۹-۰۴-۱۴۰۰) ۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(۲۰-۰۴-۹۹)❤️(۱۴-۰۴-۱۴۰۰🩵) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی (۲کیلو و ٩٧٥گرمي)(۳کیلو و۲۰۰گرمی)❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍شما تمام دنیای منید مانِلي و آنِلی زيباي من🩵
غیر از امپول هاری حتما باید اقدامات انگل تراپی انجام بدی گربه های ولگرد زندگی خیلیا رو نابود کردن ال ...
نظریه نامحبوبی دارم که ممکنه با واکنش منفی خیلیها مواجه بشه ولی لمس و ناز کردن گربههای خیابونی یکی از اشتباهترین کارهاییست که جدیداً خیلی باب شده است. تو این مدت بارها شاهد توکسوپلاسموزیس چشمی بودهام که گاها خیلی شدید بوده و باعث کاهش دید برگشتناپذیر شده! قبلا تصور بر این بود که درگیری چشمی توکسوپلاسما عمدتا از موارد مادرزادی ناشی میشود و باور عموم بر این بود که فقط خانمهای باردار نیاز به رعایت و دوری از گربه ها دارند؛ ولی مقالات جدید نشان دادند که ۶۰-۸۰ درصد موارد توکسوپلاسموزیس چشمی به عفونت های اکتسابی(پس از تولد) مربوط هست! و همچنین ابتلای قبلی مادر، باعث مصونیت نوزاد نمیشه و ممکنه ابتلا با انواع (سویه)جدیدتر و قویتر انگل باعث ایجاد عفونت مادرزادی در نوزاد بشه. لمس=نه به معنی انتقال مستقیم از پوست که به معنی برخورد دست با گربه و یا سطح آلوده به انگل و انتقال اتفاقی و ناخواسته همون انگل به دهن هست. روش موسوم مدفوعی-دهانی که تو خیلی دیگه از انگل ها مثل اسکاریس، کرمک و.. هم دیده میشه و در مورد توکسو هم از روشهای اصلی انتقال اکتسابیه!
.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)