2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

73 بازدید | 7 پست

سلام من  یه روز پیش ساعت چهار بعد از ظهر این متن رو برای یک شخص فرستادم متاسفانه تا الان جواب نداده به نظرتون کارش زشت نبوده که جواب نداده چه باید کرد الان 

با این شخص سه سال هم دانشگاهی بودم

سلام وقتتون بخیر

اگر اجازه بدید مدت هاست میخواستم یک موضوعی رو خدمت تون عرض کنم

من حقیقتا مدت ها بود از شما خیلی خوشم می اومد و این مسئله رو خیلی مشورت کردم نهایتاً به این نتیجه رسیدم که فارغ از نتیجه ی آن به خودتون بگم

یعنی شرایط من اینطور هست که حدود ۱/۵ سال دیگه ارشد میگیرم در اون زمان اگر اجازه بدید میتونم بیام خواستگاری تون

ببخشید این مطالبی که گفتم یکم یهویی شد ولی در انتها این مسئله به هرجایی میرسه که شما بخواهید انشاالله انتهای قضیه هر اتفاقی بیفته که به خیر و صلاح باشه

پاسخ تون هرچیزی بود جای نگرانی نیست من بهش کاملاً احترام می زارم

هر سوالی دارید بفرمایید خیلی ازتون معذرت می‌خوام و

ممنونم🙏

دوستان لطفاً کمکم کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر خوب مگه داری برای یک پوزیشن کاری اپلای میکنی که رزومه نوشتی همینجوری فرستادی 

مکالمه داشته باش 

اروم آروم بگو 

هر کسی هم باشه این پیام رو جواب نمیده 

تو اول چاه رو بکن بعد مناره رو بدزد 

اول کاری چرا باید بگی من فلان سال دیگه میام خواستگاریت 

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

وسواس فکری دارین بنظرم و بهتره بیشتر به فکر تراپیست و درمان باشین. 

(این همه تاپیک زدن اصلا طبیعی و عادی نیست) 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401