2777
2789
عنوان

غذای کمکی نوزاد

89 بازدید | 22 پست

سلام من دو هفته فرنی دادم الانم یک هفتس حریره بادوم میدم هربار ک کمکی میدم بهش همش اوق میزنه دهنشو سفت میبنده جیغ میزنه ولی برا آب.و شیر دهنشو باز میکنه و دوس داره چیکار کنم من با این شرایط

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدیدا ب جا فرنی و حریره میگن با پوره میوه سبزیجات شروع کنین شما ندادین ؟ 

من بچم دنیا نیمده هنوز اومدم تجربه هارو بخونم یاد بگیرم 😁

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

خیلی غلیظ درست نمیکنی؟ بعدم بچه به طعم شیر عادت کرده حالا شیر خشک یا مادر، یکی دو قاشق شیر بعد ولرم شدن غذاش قاطی حریره یا فرنیش کن که مشتاق شه بخوره

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
خب نده حریره چیز دیگه بدههویج کدو سبز کدو حلوایی سیب‌زمینی سیب به گلابی اینهمه ماده عدایی من نمیدون ...

چمیدونم بنظر منم اصلا ارزش غذایی نداره دکتر گفته و از هر مادریم میپرسم میگ حتتتماااا فرنی و حریره بده . میوه که فعلا زوده ولی میتونم پوره سبزیجات بدم؟

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

بهش شیر بده یا آب بیسکویت یا آب برنج

شیر پاستوریزه یعنی؟اب بیسکوییت چیه😑

طبیعی هست یکباره یک غذای طعم دار جدید به خوردشون داده بشه 

حریره معمولاً بهتر می‌خورند سعی کنید رقیق تر باشه و بادام را بجای رنده زدن آسیاب کنید تا آرد بشه 

با مزه های دیگه مثل دادن یک استخوان ران مرغ که آب خورشتی شده آشناش کنید گوشت و غضروف را حتما جدا کنید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
هر ۳ روز ی ماده عدایی بهش معرفی کن۲هفته فرنی خیلی زیاده

دکترش گفت دو هفته فرنی دو هفته حریره حودمم حس میکنم زیاده 

غلیظ درست می‌کنی ؟ یه کم رقیق درست کن تا کم کم به پذیرش بافت غلیظ تر برسه 

یه ماه اینطوری مایعات بده از رقیق تا غلیظ بعد لا به لا غذاهای انگشتی بده بهش 

یه گوشه ذهنت هم اینو داشته باش که این سری بردیش متخصص در مورد بلع صحبت کنی حتما شاید مسأله ای باشه فکر نکن همینطوری با همین فرمون باید رقیق بهش بدیا بچه باید کم کم بتونه همه بافت های مواد غذایی رو ببلعه و زیر یک سالگی صد نوع ماده غذایی رو تجربه کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

جدیدا ب جا فرنی و حریره میگن با پوره میوه سبزیجات شروع کنین شما ندادین ؟ من بچم دنیا نیمده هنوز اومد ...

منم دیدم ولی میگم نکنه بد باشه برا گوارشش