2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثل خواهر زاده من . یکسره فحش میده و آدمو کتو میزنه . یه بار خواهرم کتکش زد اومد پشت من قایم شد . منم هلش دادم جلوی خواهرم گفتم پشت من قایم نشو . کمرمو چسبوندم به پشتی که نتونه پناه بگیره ‌.‌ کتک که میخورد میکفت ببخشید غلط کردم ‌. خواهرم وقتی بس میکرد دوباره بچه فحش میداد . میگفت خودت غلط کردب خرت کردم کتکم نزنی . دوباره کتک میخورد . آخر سر دیدیم آدم بشو نیستش . رفتیم براش ps4 خریدیم دیگه ساکت شد . میره تو اتاق بازی میکنه به شخصیت های بازی هم بلند داد میزنه فحش میده . میفرستیمش کلاس و باشگاه که فقط خونه نباشه . میاد خونه تون یه پلی استیشنی چیزی بدید بهش سراغ شما نیاد . لعنتی ها بعضی از بچه ها انگار بچه جنن . 

من دختر عمه ام همش داداشم و میانه بعد داداشم من جواب میده اما مامان بزرگم همش دختر عمه تشویق می‌کنه میگه آفرین من میگم نکنید مامان بزرگم همش دختر عمم تشویق می‌کنه بعد داداش من و تحقیر یعنی مثل چی از خانواده پدری ام متنفرم اگه پدربزرگم از دنیا نرفته بود اینجوری نمیشد 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

مثلاً داری راه میری یهو میاد پاتو میگیره با سرمیخوری زمین

چچند سالشه؟

من بودم یکی میزدم تو کلش

بچه دایی شوهرم تو مهمونیاشون مدام دستشو می‌کوبید اینور اونر، اینجور ک بال بال میزنن، منم خب حامله بودم، از شانسم همشم ننزدیک من میشد از قصد هی بال بال میزد، یبار دستش خورد شکمم، دستشو پیچوندم و چنان اخمی کردم ک هنوز بعد 3 سال عذاب وجدان ددارم😂😂

ر ی د ب خودش و دیگ سمتمم ننیومد