2777
2789
عنوان

بچه های بیش فعال

103 بازدید | 12 پست

پسرخالم ۸ سالشه خیلی بی ادب و بیش فعاله همرو کتک میزنه براش مهم نیست طرف چندسالشه پیره یا چی حتی به منم که ۱۵ سال بزرگترم ازش و دخترم فحش زشت میده یا میزنه اینقدر بده که دلم نمی‌خواد خالم اینا هیچوقت بیان خونمون یا ما بریم از شانس بد خونه مادربزرگم و خالم بهم نزدیکه و اونا همیشه اونجان، بخاطر ترس از زدنای این بچه دوس ندارم برم خونه مادربزرگم، مادربزرگمم اصرار که بیاین سربزنید چیکار کنم از دستش راحت باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگترش باید متوجه بشه و ببره روانپزشک و لازم باشه دارو بهش بده 

الان خیلی زیاد شدن بچه های بیش فعالی

اونا مقصر نیستن ،و راه ارتباط بلد نیستن 

باید انرژی شون تخلیه شه و مهارت ارتباط یادبگیرن

درکش کن

بچه بیش فعال توجه و محبت میخواد

مخصوصا که پدرو مادرای این بچه ها اینقد خسته و کلافه ان که اگرم کتکشون نزنن ولی توجهی هم نمیکنن و ازش همیشخ عصبانین

این بچه هااااکه به نظر ظالمن مظلومترین موجوداتن و من موندم تو کار خداااا که چراااا این بی عدالتی در حقشون شده

عزیزم درکش کن باهاش مدارا کن با لفظ عزیزم و تشویق باهاش حرف بزن

من خودم یکیشو دارم 

درکش کنبچه بیش فعال توجه و محبت میخوادمخصوصا که پدرو مادرای این بچه ها اینقد خسته و کلافه ان که اگرم ...

اتفاقا پدر مادرش خیلی بهش توجه میکنن مخصوصاً باباش خیلی پشتشه و تشویقش میکنه و به روش میخنده اونم بیشتر میزنه و فحش میده

بزرگترش باید متوجه بشه و ببره روانپزشک و لازم باشه دارو بهش بده الان خیلی زیاد شدن بچه های بیش فعالی ...

من چیکار کنم که شدم کیسه بکس نمیدونم بهش محبت میکنم میزنه بی توجه میشم بازم میزنه فحش میده

اتفاقا پدر مادرش خیلی بهش توجه میکنن مخصوصاً باباش خیلی پشتشه و تشویقش میکنه و به روش میخنده اونم بی ...

چقدر بد ....الان بچه س ،میخندن 

پس فردا بزرگ بشه ،بجای خنده ،میمونن با کلی مشکلات رفتاری حل نشده ...