2777
2789

ک

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دلم خاست

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
دورت بگردم طرز درست کردنشو برام بگو🙏💋

باشه عزیزم.دقیقا همینطور که میگم درست کنی بار اول هم خیلی عالی میشه.این دستور همه انواع مختلف پاناکوتا هست

پاناکوتا

۳لیوان شیر رو با۶قاشق شکر روی حرارت میذاریم تاحل بشه ولی نباید بجوشه/۲۰۰گرم خامرو با کمی شیر رقیق میکنیم کم کم به مواد اظافه میکنیم/نصف قاشق مربا خوری وانیل اضافه میکنیم/۳قاشق ژلاتین با نصف لیوان اب بنماری(روی حرارت غیر مستقیم می‌گذاریم تا حل بشه) میکنیم به مواد اضافه میکنیم

خوب یکدستش میکنیم خنک که شد داخل قالب میریزیم

اگه دوس داشته باشین میتونین پودر کاکایو یا نسکافه اضافه کنی

با طعم های مختلف میشه درستش کرد(برای طعم زعفرانی 3 قاشق زعفرانی حل شده به همراه 2 قاشق گلاب اظافه میکنیم)

باهمین دستور میتونی یه بسته پودر کارامل ویه بسته بزرگ بسگویت پتی پور را پودر کنی و اضافه کنید وتوی مخلوط کن هم بزنید وتوی قالب بریزید از شب قبل داخل یخچال بگذارید

ببخشید شما گفته بودی مجردی خیلی درس میخوندی و بلد نبودی چ جوزی ازدواج کنیدر نهایت همسر پولدار گیرت ا ...

با یه ادم معمولی ازدواج کردم و توی عقد هم جدا شدم🤦‍♀️

یه کارمند با حقوق بالای 30 تومن 

با یه ادم معمولی ازدواج کردم و توی عقد هم جدا شدم🤦‍♀️یه کارمند با حقوق بالای 30 تومن

چند سالگی ازدواج کردی

قبلش اهل دوس پسر اینا نبودی و پسرای پولدار جذبت نمیشدن؟ ب ظاهرت هم زیاد نمیرسیدی؟

چند سالگی ازدواج کردیقبلش اهل دوس پسر اینا نبودی و پسرای پولدار جذبت نمیشدن؟ ب ظاهرت هم زیاد نمیرسید ...

18 ازدواج کردم 

خیلی خواستگار دارم من پولدار هم زیاد داشتم قصد ازدواج نداشتم.ظاهرم خوبه 

نه اهل دوست پسر نبودم