2777
2789
عنوان

درمان قطعی عفونت قارچی

149 بازدید | 0 پست

من طبق تجربه خودم میگم و تو نی نی سایت دیدم یکی گفته بود و انجام دادم خدا خیرش بده که جواب داد

چون از مجردی و الان ۳ سال متاهلی گرفتارش بودم خوب نمی‌شدم 

البته تو مجردی گاهی سرخود این کار درمانی رو ناخوداگاه انجام میدادم چون نمیتونستم شیافی چیزی بزنم و خوب میشدم نمیدونستم عفونت چی دارم و..

تا وقتی ازدواج کردم 

تنها علت عفونت قارچی ،رطوبت رحم هست

و رطوبت مربوط ب غذاهایی ک میخوریم مخصوووصا لبنیات دوغ و ماست و بستنی و هندونه و آب یخ و امثال اینا

شما بعد از پاک شدن از قاعدگی آب جوشیده سرد شده بریزید تو یه بطری تمیز جانوشابه و سه قاشق غذاخوری سر پر نمک بریزید توش حل کنید 

بذارید تو توالت و اخر شب موقع خواب تو توالت خودتونو باهاش بشورید بدون ابکشی خشک کنید با دستمال و بخوابید 

یا وسط سیکل ک موقع تخمک گذاریه چون ترشحات واژن بیشتر میشن عفونت قارچی معمولا ایجاد میشه اگه برای شما بوجود اومد کافیه دو سه روز هر دفه ک میرید دسشویی این کارو بکنید یعنی خودتونو با آب نمکه بشویید خشک کنید بدون آبکشی

شک نکنید به هییییچ داروی دیگه ای نیاز ندارید،آب نمک عفونت و رطوبت اضافی رحم رو میریزه بیرون و رحم رو گرم می‌کنه که عالیه و خوب خوب میشید بعد از سه روز میبینید ترشحاتتون عادی شده و درد و خارش هم دیگه ندارید

من حتی ی مدت سنگ نمک شیاف میکردم خوب بود ولی اذیت کننده بود هی شیاف کردن و...

با شستشو راحت میشین قول میدم

راستی کاری ب شیرینی جات نداره ،متاسفانه پزشکا نمیگن از رطوبته  میگن از شیرینیجاته

مصرف لبنیات مخصوصا دوغ و ماست و بستنی و هندونه وضعیت رو بدتر میکنن درصورتی ک پزشکا هی میگن خودتونو با دوغ بشویید!! و ماست بخورید!!!

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست