من طبق تجربه خودم میگم و تو نی نی سایت دیدم یکی گفته بود و انجام دادم خدا خیرش بده که جواب داد
چون از مجردی و الان ۳ سال متاهلی گرفتارش بودم خوب نمیشدم
البته تو مجردی گاهی سرخود این کار درمانی رو ناخوداگاه انجام میدادم چون نمیتونستم شیافی چیزی بزنم و خوب میشدم نمیدونستم عفونت چی دارم و..
تا وقتی ازدواج کردم
تنها علت عفونت قارچی ،رطوبت رحم هست
و رطوبت مربوط ب غذاهایی ک میخوریم مخصوووصا لبنیات دوغ و ماست و بستنی و هندونه و آب یخ و امثال اینا
شما بعد از پاک شدن از قاعدگی آب جوشیده سرد شده بریزید تو یه بطری تمیز جانوشابه و سه قاشق غذاخوری سر پر نمک بریزید توش حل کنید
بذارید تو توالت و اخر شب موقع خواب تو توالت خودتونو باهاش بشورید بدون ابکشی خشک کنید با دستمال و بخوابید
یا وسط سیکل ک موقع تخمک گذاریه چون ترشحات واژن بیشتر میشن عفونت قارچی معمولا ایجاد میشه اگه برای شما بوجود اومد کافیه دو سه روز هر دفه ک میرید دسشویی این کارو بکنید یعنی خودتونو با آب نمکه بشویید خشک کنید بدون آبکشی
شک نکنید به هییییچ داروی دیگه ای نیاز ندارید،آب نمک عفونت و رطوبت اضافی رحم رو میریزه بیرون و رحم رو گرم میکنه که عالیه و خوب خوب میشید بعد از سه روز میبینید ترشحاتتون عادی شده و درد و خارش هم دیگه ندارید
من حتی ی مدت سنگ نمک شیاف میکردم خوب بود ولی اذیت کننده بود هی شیاف کردن و...
با شستشو راحت میشین قول میدم
راستی کاری ب شیرینی جات نداره ،متاسفانه پزشکا نمیگن از رطوبته میگن از شیرینیجاته
مصرف لبنیات مخصوصا دوغ و ماست و بستنی و هندونه وضعیت رو بدتر میکنن درصورتی ک پزشکا هی میگن خودتونو با دوغ بشویید!! و ماست بخورید!!!