2777
2789
عنوان

چرا خوابم اینجوری شده❓😭کمککککک

118 بازدید | 12 پست

سلام عزیزانم

حدود دوماهه وقتی شب‌ها قبل از ساعت ۳ شب بخوابم از خواب بیدار میشم

مثلا من صبح زود بیدار میشم ک شب زود بخوابم

اما وقتی مثلا ساعت ۱۱ یا ۱۲ شب میخوابم

دیگه ساعت ۲:۳۰ یا ۳ شب بیدار میشم و تا چندساعت خوابم نمیبره😭 اما اگر ساعت ۲:۳۰ شب بخوابم دیگه یکجا تا صبح خوابم می‌بره

اما اگر قبل از ۲:۳۰ یا ۳ بخوابم از خواب بیدار میشم و دیگ خوابم نمیبره هرچقدر تلاش میکنم 

یعنی بعد از دو یا سه ساعت بیدار میشم😭😭خیلی اذیت کنندست برام چیکارکنم؟

اینم بگم بیدار شدنه بدون تپش قلب و استرس و اضطراب هست خیلی عادی بیدار میشم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما یه دکتر برو مشکلت حل بشه ساده نگیر با یه هزینه خیلی کم مشکلت رو حل کن

یعنی چه مشکلی هست مگه؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

من اعتقاد دارم وقتی اینجوری میشیم .یعنی خدا بیدارت کرده تا باهاش مناجات کنی.

منم گاهی اینجوری میشم مثل امشب.

گاهی به ندای درونی قلبم گوش میدم که چقدر شیرین میشه.

و گاهی تنبلی میکنم و سرم تو گوشی میکنم که چقدر حس پوچی میگیرم.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
من اعتقاد دارم وقتی اینجوری میشیم .یعنی خدا بیدارت کرده تا باهاش مناجات کنی.منم گاهی اینجوری میشم مث ...

منم شنیدم وقتی اینجورمیشه یعنی خدابیدارت میکنه

اما آخه هرشب؟😂

بعدشم خدا میدونه خیلی اذیت کنندست این بیدارشدنه

و گاهی خودم صبحا بیدارمیشم نماز میخونم یعنی خودم ساعت میذارم ک بیدارشم برا نماز گاهی وقتا

اما این بیدارشدنه یهویی خیلی اذیت کنندست واسم😓😓

خب خدا دوسمون داره 

دلش میخواد باهاش حرف بزنیم.

وقتی عادت کنی اونقدر شیرین میشه که دیگ نمیگی اذیت کنندست.

الکی هم دنبال درمان و دکتر نباش.

همون طوری تو رختخواب ذکر بگو نجوا کن باهاش 

کم‌کم خوابت میبره. 

اگرم میتونی سرسجاده بشین و نماز بخون .

حداقلش اینه که میگن وقتی یهو بیدار میشی نصف شب 

یه سلام به فرشته کنارت بکن و بسم الله بگو.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
من الان باید ساعت۷سرکار باشم هرکار کردم خوابم نبرد یه کم نماز و دعا خوندم الان ذهنم اروم شده میخوابم ...

مرسی عزیزم التماس دعا💚🙏

اره خب دیگه خوابت بهم ریخته یا دلیلش اضطراب و استرس زیادیه یا یه ویتامین یا هورمون خاصی تو بدنت کم ز ...

تنبلی تخمدان شاملش میشه؟ یا ربطی بهش نداره عزیزم؟

منم یه مدت که برنامه خوایم خراب میشه مثلا ساعت ۵ و ۶ صبح میخوابم وقتی میام درستش کنم همینجوری میشهوق ...

ن دیگه حدود سه ساعت بیدار میمونم😓