2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر که من دیگه قرار نیست یک مهر مدرسه برم 🙊💖

ببین زیبایی خیلی مهمه، سعی کن لباسای تمیز و مرتب بپوشی و اینکه یه اکیپ پیدا کن تو کلاس که همش مسخره بازی درآرید بخندید،اینجوری دیگه هیچکس رو مخ به نظر نمیاد 

وقتی صبح داری میری موهاتو خوب شونه کن ببند ، یه ضد آفتاب بی رنگ هم برای محافظت از پوستت بزن قرار نیست کار خاصی کنی بچه مدرسه ای هستی مگه قراره به چشم کسی بیای که برات مهمه چجوری میبیننت 

با هر کسی هم که فازت نمیخونه حرف نزن ، فکرت پیش درست باشه و واسشون تلاش کن همین کار تو همینه تا بتونی موفق شی 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بهشون اهمیت نده

بهشون فکر نکن انگار وجود ندارن وقت و حوصله‌ت رو یا اونا هد رنده

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

خداروشکر که من دیگه قرار نیست یک مهر مدرسه برم 🙊💖ببین زیبایی خیلی مهمه، سعی کن لباسای تمیز و مرتب ...

عزیزم برا یه بچه مدرسه ای چه زیبایی قراره مهم باشه همین که فکرش پیش درساش باشع کافیه 

زمان دبیرستان ما از ۴، ۵ صبح بیدار میشدن آرایش میکردن موهاشون عجیب درست میکردن میومدن مدرسه لباسا رو هم انقد تنگ میکردن انگار قرار بود با لباس فرم مدرسه کت واک برن تو مدرسه ، من با خودم میگفتم چه حوصله ای دارن اگه من بتونم صبح زودتر بیدار شم تکالیف عقب مونده مو انجام میدم 

عزیزم برا یه بچه مدرسه ای چه زیبایی قراره مهم باشه همین که فکرش پیش درساش باشع کافیه زمان دبیرستان م ...

عه الانم اینجوریه🤣

آخه حالا با مرتب بودن کار ندارم ولی الان برای دخترا خوشگل بودن خیلی مهمه ، تو مدرسه خیلی وقته اینجوریه ،نمیدونم چرا ،یه جو عجیب داره.

عه الانم اینجوریه🤣آخه حالا با مرتب بودن کار ندارم ولی الان برای دخترا خوشگل بودن خیلی مهمه ، تو مدر ...

برای انتخاب شدن ، تو راه مدرسه یه پسری بیفته دنبالشون و باهاش دوست بشن اونطوری حس میکنن خیلی زیبا بودن که انتخاب شدن در صورتی که این خیلی چندشه تو اون سن 

برای انتخاب شدن ، تو راه مدرسه یه پسری بیفته دنبالشون و باهاش دوست بشن اونطوری حس میکنن خیلی زیبا بو ...

نه به نظرم ،میگم که یه جو عجیبی داره ،الان اکثرا دخترا محدودیتشون نسبت به قبلنا کم تره ،آزادی اینکه خارج از مدرسه با پسر ارتباط داشته باشن رو دارن ، تو خود اون مدرسه اس ،مثل این میمونه که هرکی خوشگل تر باشه باحال تره ،پس دوستای بیشتری داره 

به خودت برس لیپ گلاس بزن به لب هات موهات یه وری بزن بعضی مواقع ضد آفتاب رنگی یا سی سی و بی بی کرم با خودت ببر که تو مدرسه هم استفاده کنی درست هم بخون چند تا رفیق هم مثل خودت پیدا کن 

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

نه به نظرم ،میگم که یه جو عجیبی داره ،الان اکثرا دخترا محدودیتشون نسبت به قبلنا کم تره ،آزادی اینکه ...

دقیقا اگه خوشگل باشی کلا نصف راهو رفتی حتی دبیر ها هم اکثرا ببینند قیافت خوبه باهات راه میان

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼