ssasssss مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 278 عنوان به نظرتون حق با شوهرمه 246 بازدید | 19 پست من شوهرم و مامانش خیلی باهم بحثشون میشه هر دو ام مقصرن شوهرم میگه بین منو داداشم فرق میزارن 1404/06/03 | 03:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 130582 با این حجم از اطلاعات واقعا انتظار جواب دارید سایت از صدا پر است و از حرف خالی
ssasssss مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 278 برادرشوهرم سرکار نمیره کله خرجشون با پدرشوهرم ایناس یعنی از کادو و هدیه ای که عروسیا میبرن تا هزینه آرایشگاه و....
ssasssss مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 278 بعد کرایه خونه ماشین زیر پاشون لباس جاریم یعنی من برای ی مراسمی خسیسیم بیاد لباس بخرم جاریم دوتا دوتا با پول پدر شوهر میخرهبعد شوهر من مستقله الان برای برادر شوهرم خونه خریدن که اون بره بشینه
ssasssss مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 278 الان چی بگیم ما مادرشوهرم حرفش اینه ک این سرکار نمیره نداره ما باید هواشو بگیریم شوهره من میگ منی ک سرکار میرم زحمت میکشم این همه قسط و اینا میدم باید هوای منو بگیرید
پیرخرفت عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 570 بعد کرایه خونه ماشین زیر پاشون لباس جاریم یعنی من برای ی مراسمی خسیسیم بیاد لباس بخرم جاریم دوتا دوت ... حق با همسرته
ssasssss مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 278 حق با همسرته از طرفی برادرشوهرم کلا گوش به فرمان اوناس برای همین اصلا دوست دارن سرکار نره بمونه خونه خرید و کارای اونارو بکنهشوهر من برعکس حرف زور گوش نمیده
پیرخرفت عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 570 تو خانواده شوهر منم بین دوتاشون فرق میزارن و واقعا حرص دراره درحالیکه اون بدتره همش طرف اونه من هرچی به شوهرم میگم ولکن بکش کنار میگه نه چرا بی انصافی میکنن🤦♀️
ssasssss مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 278 خب حق داره ،ولی بحث کردنش دیگه چیه من این وسط گیر می افتم از طرفی به شوهرم. حق میدم از طرفی هم واقعا این زندگی نیست جاریم داره و اصلا راضی نیستم مثله اونا باشم
پیرخرفت عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 570 از طرفی برادرشوهرم کلا گوش به فرمان اوناس برای همین اصلا دوست دارن سرکار نره بمونه خونه خرید و کارای ... انگار داری راجب شوهر من و برادرش حرف میزنی😂😂فقط اونم میره سرکار ولی خاله زنکه و اهل سیاست ولی شوهر من بقول شما حرف زور قبول نمیکنه
یه_نفر_از_amazon عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 1381 من این وسط گیر می افتم از طرفی به شوهرم. حق میدم از طرفی هم واقعا این زندگی نیست جاریم داره و اصلا ر ... به نظرم با بحثو دعوا و اعتراض نمیشه محبت و لطف خرید پس برای آرامش خودتون دوری کنید ازشون
ssasssss مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 278 تو خانواده شوهر منم بین دوتاشون فرق میزارن و واقعا حرص دراره درحالیکه اون بدتره همش طرف اونه من هرچ ... دقیقا هرچی میگم میگه چرا باید اینجوری باشه حالا قاطی کردن دوباره قطع رابطه شدیم
ssasssss مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 278 به نظرم با بحثو دعوا و اعتراض نمیشه محبت و لطف خرید پس برای آرامش خودتون دوری کنید ازشون الان قطع رابطه ایم ولی شوهرم خودش خیلی حرص میخوره از طرفی واقعا آدمی ام نیست که زیر منت بره نمیدونم چرا ناراحت میشه