2777
2789

وقتی دوازدهم بودم کلی خوندم ولی همش اشتباه بود اصلا مرور هم نمیکردم رتبم زیاد شد

موندم پشت چون عاشق پزشکی بودم بازم کلی خوندم ولی نشد الان پیراپزشکی میارم ولی علاقه ندارم به این رشته هایی که میارم

مامان بابامم هی میگن تو هیچی نشدی وخوشبحال پدر مادرایی که بچه شون قبول میشه و این حرفا .

خودم چون ۲ سال خوندم دیگه احساس میکنم توان ندارم. وقتی فکرمیکنم به پشت موندن گریم میگیره ولی بخوام هم بمونم خانوادم راضین و بمونم حمایت مالی میکنن.

هم میترسم برم رشته ای که دوست ندارم بعدا پشیمون بشم همم میترسم بمونم پشت پشیمون بشم افسردگی بگیرم و... ببینم تمام اطرافیانم رفتن دانشگاه حتی از من کوچیکتراحس بد میگیرم.

بعد از طرفی میگم میگن سال بعد کنکور یازدهم نهایی هست دوازدهم هم ترمیم تک درس برداشته شده باید همه رو بدی حیلی سختههه😭

شما باشید چیکار میکنید ؟ میرید رشته ای که دوست ندارید یا یک سال دیگه با این شرایط افتضاح کنکور میمونید پشت تا شاید قبول بشید چیزی که دوست دارید رو؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تنها علاقم اون رشته باشه و از بیرون مثل فنی حرفه ای نتونم یاد بگیرم میمونم البته بازم بستگی داره ...

نه استعداد و هنر دیگه ای ندارم که بتونم باهاش پیشرفت کنم

نمونبرو دانشگاه آزاد یه رشته بدون کنکور بخونمن خودم با رتبه ۶۰۰۰ موندم پشت کنکور رتبم عوض نشد

چی میخونی الان؟

خب برچی برم رشته ی بدون کنکور وقتی این همه خوندم

چی میخونی الان؟خب برچی برم رشته ی بدون کنکور وقتی این همه خوندم

ببین وقتی بری دانشگاه و جو اونجا رو ببینی به خودت میگی چرا موندم پشت کنکور و زودتر نیومدم دانشگاه...

خودتو آزار نده...

God is your best friend

خوندم عزیزم 

به نظرم من اگه علاقه نداری وارد رشته ی دیگه نشو 

اگه بمونی پشت میشه کنکور دومت ؟ 

عزیزم ارزش تلاش کردن داره فقط مشاور بگیر که راهتو اشتباه نری 

مشاور من خوبه کار بلده اگه خواستی معرفی کنم 

شانه ات را دیر آوردی