منم همینم یکی بهم بدی کرد چند وقت پیش از سر کنجکاوی اینستاسو چک کردم... رفت اروپا زندگی میکنه سبک زندگی کلا عوض شده اسکی رو اب و انواع ورزش های لاکچری....خیلی دلم گرفت من بخاطر همون ادم عمرم سر ناراحتی و غصه رفت!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزدلم هرچقدر بگم آروم باش فایده نداره چون میدونم امشب این دل آروم نمیگیره پس تا میتونی اشک بریز و انرژی منفی و غم رو از وجودت دور کن نزار باعث بیماری تو بشه اما اینو فراموش نکن خداوند صدای تورو شنیده و مطمئن باش مراد دلت رو بهت میده چیزی ک لایقشی از روی حرف انگیزشی نمیزنم از روی دروغ نمیگم که روحیت بهتر بشه یک واقعیته یادم میاد ۴ سال پیش کسی دلم رو شکوند کل مسیر رو تا خونه پیاده رفتم و اشک ریختم و تو دلم گفتم خدایا خودت شاهد همه چیز بودی خودت دیدی همه چیز رو میدونم ک ی نفر میاد ک منو از ته دلش دوسم داره اونم برای خودم ن چیز دیگه منو میپرسته و بهم احترام میزاره بعد اون ۴ سال بالاخره خدا یکی رو فرستاد ک لایق دوست داشتنمه ❤️ پس مطمئن باش صداتو میشنوه عزیزدلم آروم بخوابی
شما روحیه حساسی داری اگر میتونی برو پیش مشاور میتونه بهت کمک کنه.. من خودم خیلی ادم حساسی ام گاها چیزی بهم بگن تا مدت ها به اون حرف فکر میکنم و ناراحت میشم و گریه میکنم ولی تهش به خدا میگم فلان بنده ات منو ناراحت کرد حرفشو از دلم ببر بذار فراموش کنم.... عزیزم غصه خوردن چه فایده داره؟ خودت مریض میشی چند سال دیگه از یه جات دور از جون میزنه بیرون.. خودتو سرگرم کن فکر نکن ...