2777
2789
عنوان

دلم خیییییییلی شکسته

105 بازدید | 18 پست

چرا هر کی اذیتم میکنه دلمو میشکنه و حق الناس میکنه چوبشو نمیخوره؟  چرا جوابشو نمیگیره؟؟

حالا اگه من دل کسیو بشکنم همون لحظه باید جواب پس بدم

توروخدا یچیزی بگید آروم بشم    

منم همینم یکی بهم بدی کرد چند وقت پیش از سر کنجکاوی اینستاسو چک کردم... رفت اروپا زندگی میکنه سبک زندگی کلا عوض شده اسکی رو اب و انواع ورزش های لاکچری....خیلی دلم گرفت من بخاطر همون ادم عمرم سر ناراحتی و غصه رفت! 

منم همینم یکی بهم بدی کرد چند وقت پیش از سر کنجکاوی اینستاسو چک کردم... رفت اروپا زندگی میکنه سبک زن ...

دلم داره میترکه

خیلی اذیتم

همش منتظرم جواب دل شکستمو بدن اما نمیشه که نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزدلم هرچقدر بگم آروم باش فایده نداره چون میدونم امشب این دل آروم نمیگیره پس تا میتونی اشک بریز و انرژی منفی و غم رو از وجودت دور کن نزار باعث بیماری تو بشه اما اینو فراموش نکن خداوند صدای تورو شنیده  و مطمئن باش مراد دلت رو بهت میده چیزی ک لایقشی از روی حرف انگیزشی نمیزنم از روی دروغ نمیگم که روحیت بهتر بشه یک واقعیته یادم میاد ۴ سال پیش کسی دلم رو شکوند کل مسیر رو تا خونه پیاده رفتم و اشک ریختم و تو دلم گفتم خدایا خودت شاهد همه چیز بودی خودت دیدی همه چیز رو میدونم ک ی نفر میاد ک منو از ته دلش دوسم داره اونم برای خودم ن چیز دیگه منو میپرسته و بهم احترام میزاره بعد اون ۴ سال بالاخره خدا یکی رو فرستاد ک لایق دوست داشتنمه ❤️ پس مطمئن باش صداتو میشنوه عزیزدلم آروم بخوابی

دلم داره میترکهخیلی اذیتمهمش منتظرم جواب دل شکستمو بدن اما نمیشه که نمیشه

به خدا بگو... هر ناراحتی داری همینجوری راحت و واضح به خدا بگو... باور کن خدا جوابشونو میده دل شما هم آروم میگیره

عزیزدلم هرچقدر بگم آروم باش فایده نداره چون میدونم امشب این دل آروم نمیگیره پس تا میتونی اشک بریز و ...

بخدا انقد گریه کردم انقد زجه زدم انقد منتظر نشستم تا جواب بگیرن اما هیچی نشد

چتدین ساله منتظرم

اما همش شرایطشون هی روز به روز بهتر میشه و من پس رفت میکنم فقط

انقد به خدا واگذار میکنم اما هییییییچ اتفاقی نمیفته

عزیزدلم هرچقدر بگم آروم باش فایده نداره چون میدونم امشب این دل آروم نمیگیره پس تا میتونی اشک بریز و ...

باور کن انقد مریضی گرفتم

موهام سفید شده

دائم استرس و اضطراب دارم

همش عصبیم 

من هروقت ناراحت کلی گریه میکنم و با خدا صحبت میکنم واقعا بعدش آروم میشم.. چه میشه کرد واقعا😔

بخدا میگم

گریه میکنم اما ارامشم برا اون لحظس انگار

دوباره ناآروم میشم

مخصوصا وقتی یادم میاد چه بلاهایی که سرم نیاوردن چه دلی ازم شکستن و هیچیشون نشد و همش خوبن و من فقط داغون شدم دوباره بهم میریزم شدید

دقیقا انگار کارما فقط واس ماس

دلم به این چیزا خوشه که دل شکسته کسی که دلش بشکنه و آه بکشه قطعا اون طرف باید جواب بده

آبروی مومن از کعبه بالاتره

فقط دلم به این چیزا خوشه که شاااااااااید یه روزی منم جواب بگیرم

میگن کسیو سرزنش کنی سرت میاد جتی اگه یک روز از عمذت باقی مونده باشه

انقد سرزنشم کردن انقد قضاوتم کردن اما اصلا سرشون نیومد

اما اگه من بودم به ثانیه نمیکشید سرم میومد

نمیدونم چرا

شاید حکمت خدا اینطوریه فعلا من باید جواب پس بدم

باور کن انقد مریضی گرفتمموهام سفید شدهدائم استرس و اضطراب دارمهمش عصبیم

شما روحیه حساسی داری اگر میتونی برو پیش مشاور میتونه بهت کمک کنه.. من خودم خیلی ادم حساسی ام گاها چیزی بهم بگن تا مدت ها به اون حرف فکر میکنم و ناراحت میشم و گریه میکنم ولی تهش به خدا میگم فلان بنده ات منو ناراحت کرد حرفشو از دلم ببر بذار فراموش کنم.... عزیزم غصه خوردن چه فایده داره؟ خودت مریض میشی چند سال دیگه از یه جات دور از جون میزنه بیرون.. خودتو سرگرم کن فکر نکن ... 

شما روحیه حساسی داری اگر میتونی برو پیش مشاور میتونه بهت کمک کنه.. من خودم خیلی ادم حساسی ام گاها چی ...

اطرافیان میدونن با بعضی رفتاراشون خیلی اذیت میشم اما اصلاااااااا ترک نمیکنن بیشتر زجرم میدن

منم به ناچار محکوم به تحملم چاره ندارم

انقد اذیتم کردن مریض شدم خیلی سخت

دکتر گفت بخاطر استرس و تنشی هست که داری و بیماریت خوب نمیشه