2777
2789
عنوان

یه عروس صفر کیلومتر اینجاست😂

356 بازدید | 21 پست

۱۳شهریور خدا بخواد عروسیمه 

خودم ۲۸و همسرم ۳۱ 

راستش خیلیییییییی سوالات تو ذهنم هست خیلییییی

من تا سن ۲۶سالگی درگیر درس و دانشگاه بودم 

همسرم همسایمون یودن ، روزی که اسباب کشی کردسم محلشون دقیقا فرداش مادرشو فرستاد ببینه مزه دهنم چیه ، اونموقع ترم ۲کارشناسی بودم ، ۲۰سالم یود گفتم میخوام درس بخونم کارشناسیمو تموم کردم تو سن ۲۳سالگی 

۲۴هم شروع کردم برا ارشد ، تا ۲۷تموم شد

طفلی تا اونموقع صبر کرد همسرم، 😂چون به مادرشوهرم گفتم من میخوام ادامه تحصیل بدم

تقریبا بیشتر تایمم در حال درس خوندن یودم، من همیشه از قبول کردن مسئولیت میترسیدم، راستشو بخواید الانم میترسم، نمیگم از این دخترای ناز نازی یودم که اصن کار خونه نمیکردنا، نه ، ولی حتی اگه کاری رو بهم میسپاردن همش استرس داشتم نکنه خراب بشه، نکنه وطیفمو درست انجام ندم

از این دخترا بودم که به هیچ پسری رو نمیدادم ، هیچ خواستکاریم تو خونه راه نمیدادم 

همسرم اولین پسری بود که اومد تو زندگیم 

سنمم کم نیست ۲۸سالمه 

ولی تجربه ای از ارتباط با جنس مخالف ندارم 

یه وقتا شاید خراب کاری کتم اخلاقی یا رفتاری،   شوهرم طفلی هیچی نمیگه و چشم پوشی میکنه ، البته بعید میدونم بعد عروسی اینطوری باشه

همسرم یا اینکه پسر خوبیه ، ولی یه وقتا میگم نکنه ازدواج برام زود یوده 

تا اینکه فروردین ۴۰۳ باهم عقد کردیم 

تقریبا یه سال و ۵ماه دوران عقد هستیم، عروسیمون هم چند وقت دیگست 

خلاصه که صفر کیلومتر صفر کیلومترم 

ممنون میشم اگه نصیحتی دارید بگید

میدکنم الان میخواید بهم تبریک بگید ، چون نمیتونم تک تک ریپلای کنم از همینجا از همتون تشکر میکنم بابت تبریگاتون❤️

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

دلم میخواد نظراتو بخونم لایک کن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان همه میان نصیحتای مادر خواهر شوهری میکنن🤭🤣فقط نصیحتم اینه که سحر خیز باش چون واسه سلامتی خوبه.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اول اینکه خوشبخت باشید که قطعا همینطوره چون رابطه خارج عرف نداشتی و با همسرت قراره کلی خاطره بسازی

دوم اینکه سخت نگیر کم کم همه چی یاد میگیری و پیش میری، سعی کن با شوهرت رفیق بشی

.                                                                  

چی باعث شده فکر کنی ازدواج برات زوده؟

اینکه هنوز تفریح و کیف و حال مجردیت و نکردی؟

اینکه دلت هنوز تو خونه پدریته؟...

چی دقیقا؟

قطعاا به این موضوع فکر کن چون من فهمیدم ادمها تا پذیرش چیزی و نداشته باشن حتی اگر خیلی هم یک چیز و بخوان تا وقتی پذیرش نباشه نمیتونن باهاش کنار بیان

و شاید هم فقط یه حس ترس باشه که طبیعیه

بهرحال خوشبخت شی خیلی هم سخت نگیر

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

الان همه میان نصیحتای مادر خواهر شوهری میکنن🤭🤣فقط نصیحتم اینه که سحر خیز باش چون واسه سلامتی خوبه.

اره موافقم 

صبح زود پاشی واسه خودت و شوهرت صبحانه خوشمزه اماده کنی خیلی کیف میده من پامیشم۶صبح کارامو‌میکنم  ناهار میذارم باز میگیرم میخوابم😂🤣

مبارک باشه عزیزم ان شاالله خوشبخت بشید برای منم دعا کن ازدواج خوب و موفقی داشته باشم ولی زیاد سخت نگیرید خیلی ها سراغ دارم در دوران دانشجویی هم ازدواج کردن هم بچه دار شدن هم تو درس هم موفق بودن قدر همسرت رو بدون  که این همه سال برات صبر کرده و اطلاعات و مهارت های زندگیت رو بالا ببر ان شاءالله بهترین اتفاقات برات رقم بخوره

چی باعث شده فکر کنی ازدواج برات زوده؟اینکه هنوز تفریح و کیف و حال مجردیت و نکردی؟اینکه دلت هنوز تو خ ...

نه راستش عیچکدوم 

فقط از مسئولیت  میترسم،  مسئولیتی که به عنوان یه خانم خونه و همسر دارم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

خوشبخت باشی الهی،چیزیو که میشه گذشت کرد بکن،البته اگه به خودت ضرر نمیزنه و از حقت نگذر چون عادت میشه براش،با خانواده‌ی همسر هم فاصله تو حفظ کن در هین خودمونی بودن،اینا اخلاقیاش،کار خونه هم کم کم دستت میاد،اگه شاغل نیستی که خب راحت میتونی به همش برسی،همیشه هم شوهرت و عادت نده خونه‌ت کاملن تمیز و مرتب باشه،شاید ی وقت نتونی،ازش کمک هم بخواه،مردا تا نگی چیزیو نمیدونن

تو چه قشنگی😍...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13448158/بلخره-باهم-عقد-کردیم-و-همه-چی-تموم-شد

واییییییی خدااااااااااااااا🥲😍😍😍😍😍

اینو چطوری پیدا کردیییییی

خاطراتم زنده شد باز

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
واییییییی خدااااااااااااااا🥲😍😍😍😍😍اینو چطوری پیدا کردییییییخاطراتم زنده شد باز

سیو داشتم‌

اخی

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘