2777
2789
عنوان

💔😭من مشهدم

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 76 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر زیارتت قبول

لطفاااا رفتی حرم بهش بگو هوای ما رو داشته باشه امسالم مثل هر سال دستمونو بگیره...بهش حتما بگو

چون بُت‌کده‌ی کهنه به نزدیکی کعبه    گویا که خدا خواسته آباد نباشیم❤️‍🩹

تو رو قرآن دعا کن انشالله چهار شنبه که میرم مصاحبه خیلی از من خوششون بیاد و از خدا خواسته باهام قرارداد ببندن و انشالله معجزه شه بهم دوازده تومن حقوق بده 😭 🙏 😔 و تو رو خدا دعا کن من اصلا شل و ول و بی دست و پا هیچ وقت و هیچ موقع نباشم و همیشه با عرضه و زیرک باشم 😔

به امام رضا بگو سه ساله دعوتمون نکردی خونت نکنه فراموشم کردی بگو خیلی دلمون هواتو کرده مخصوصا دخترام خیلی بی قراری میکنن  

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
تو رو قرآن دعا کن انشالله چهار شنبه که میرم مصاحبه خیلی از من خوششون بیاد و از خدا خواسته باهام قرار ...

حتما عزیزم خودتم زنگ بزن حرم بهشون بگو 

انشاالله هیچکی نا امید نشع

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
به امام رضا بگو سه ساله دعوتمون نکردی خونت نکنه فراموشم کردی بگو خیلی دلمون هواتو کرده مخصوصا دخترام ...

خودمم همینطور بودم تاپیک ۲۶ مم رو ببین

وقتی با دل شکسته چیزی رو بخوای حتما بهش میرسی

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
تو رو خدا دعا کن داداش کوچیکم خیلی درسخون و باهوش و زرنگ و زیرک و اجتماعی شه و انشالله کلی دوست خوب ...

ما شاالله چقد خاسته داری تو بزار حواسش به ما هم باشه امام رضا رومیگم😂😂😍

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
خودمم همینطور بودم تاپیک ۲۶ مم رو ببینوقتی با دل شکسته چیزی رو بخوای حتما بهش میرسی

خدا کنه

هعی خواهر انقد دعا کردم و نذر کردم برا هر چیزی و نشده 😭

نا امید نباش عزیزم درست میشه

نا امید نباش عزیزم درست میشه

انشالله ممنونم 😭😭

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه و دماغشو فانتزی عمل کنه و خیلی خوشگل شه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و پول ارتودنسیشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله خواهرم کچل نشه و بره متخصص پوست و مو و موهاش خیلی پر پشت شه و کچل نشه و پول دکترشو خدا برسونه🥹