2777
2789
عنوان

💔😭من مشهدم

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 76 پست

با اجازه استارتر و التماس دعا برای حاجت روایی کاربران نی نی سایت

هر کسی دوست داشت در تایپیک آخر من شرکت کنه چون حدود 5 هزار تا مونده فرصت هم تا امشب هست الهی حاجت روایی همه شما🤲❤️💐💐

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به سعادتت مریض داریم لطفا برای شفاش دعا کن 😢

حتما انشاالله زود خوب شن

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

تو رو قرآن دعا کن انشالله پدرم ماشین سمند سورنشو همین روزا بفروشه و یه ماشین مدل پایین نو بخره و با پول ماشین و خونه ها رو بفروشه یه خونه ی بزرگ ویلایی شیک و نوساز و چهار خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و بار کنیم و خیلی عالی و با کلاس من و عزیزانم زندگی کنیم😭پدرم خیلی خسیس و بد دل😭😭.

تروخدا واسه امتحان فردام خیلییی دعا کن🥹🥹

دعا کن دیپلمم اوکی بشه امسال🥹🩵

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

تو رو خدا دعا کن پدرم حتی برای در یخچال باز کردن و حموم کردن و نوار بهداشتی عوض کردن معذبمون کرد تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم بره اتاق خواب همیشه بخوابه و اصلا راهرو و پذیرایی نخوابه و نشینه، واقعا از دست پدرم بیچاره شدیم😭.