2777
2789
عنوان

💔😭من مشهدم

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 76 پست
التماس دعا منم تازه راه ب راه از مشهد رسیدم خونه اتفاقا قبل تاپیک شما داشتم تو دلم میگفتم یادش بخیر ...

عزیزممممم🩷✨

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید انشالله من همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی ...

حتما

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

تو رو به امام رضا دعا کن پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن و اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم).

عزیزم خوشا ب سعادتت زیارتت قبولالتماس دعا

مرسی گلم 

صلوات میفرستم برات 

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم بره کار کنه و امشب شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته باشه و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و  پدرم خودخواهی و تنبلیشو بزار کنار و انشالله ما رو ناراحت و اذیت نکنه پدرم و انشالله هر نقشه و حیله و ظلمی پدرم میخواد در حق من و عزیزانم کنه به خودش برگرده😭.

خوش به سعادتت..التماس دعا💐

قربونت برم

حتما صلوات میفرستم براتون 

قربونت برمحتما صلوات میفرستم براتون

مممنونم عزیزم..

زیارتت قبول

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

قشنگم توروخدا برام دعا کن

حتما براتون صلوات میفرستم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم طلاهایی که از مادرم برد(مادرم مجردیش خودش برا خودش کارگری کرد طلا گذاشت ، پدرم ازش برد پس نمیدع) شما رو به قران دعا کنید پدرم طلاهای مادرمو تو همین هفته هم وزن طلاهایی که از مادرم گرفت براش طلا بزاره 😔 😭 تو رو خدا دعا کنید پدرم پول مهریه ای که ازم با حیله گرفت و برد بهم حداقل ۴۰۰ میلیون پول بده برم جراحی فک کنم همین روزا 😭ما اصلا راضی نیستیم پدرم حقمونو خورد و دو قورت و نیمش باقیه😭.