2821
2789
عنوان

احساسات

44 بازدید | 7 پست

بنظرم "احساسات" آدم تو زندگی باعث عقب‌افتادن میشه. احساس ناراحتی، خشم و عصبانیت، خوشحالی و... (چه احساسات منفی، چه مثبت)

چون احساسات قوی‌تر از قدرت عقل هستن و جلوی تفکر منطقی رو میگیرن.

پس هیچ‌وقت نباید ناراحت، عصبانی یا حتی خوشحال شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز تو دنیا احساس داره..حتی سنگ هم احساس و شعور داره...مگه میشه بدون احساسات زندگی کرد....مثلا یکی‌بهتون ظلم کرد،عصبانی یا ناراحت نشد...یا یکی بهت خوبی کرد خوشحال نشی...؟

همه ی احساسات خوب هستن و باید باشن وگرنه به وجود نمی اومدن..منتها ما باید یاد بگیریم که اونارو هندل کنیم

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

همه چیز تو دنیا احساس داره..حتی سنگ هم احساس و شعور داره...مگه میشه بدون احساسات زندگی کرد....مثلا ی ...

منظورم این هست وقتی موقعیتی پیش اومد که باعث میشه ما عصبانی بشیم، جلوی خودمون رو بگیریم تا عصبانی نشیم (احساسی نشیم). چون تصمیمی که در این حالت میگیریم غیرمنطقیه و غالبا باعث پشیمونی میشه.

منظورم این هست وقتی موقعیتی پیش اومد که باعث میشه ما عصبانی بشیم، جلوی خودمون رو بگیریم تا عصبانی نش ...

موافق نیستم خیلی ...گاهی سکوت باعث گستاخ شدن طرف مقابل میشه...آدم باید بدون کجا و تو چه موقعیتی چه واکنشی نشون بده...حتی اگه لازم شد بزنه زیر میز

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

موافق نیستم خیلی ...گاهی سکوت باعث گستاخ شدن طرف مقابل میشه...آدم باید بدون کجا و تو چه موقعیتی چه و ...

شما میتونی جواب طرف رو بدی، ولی من میگم بجای اینکه از روی "عصبانیت" جواب بدی، از روی "عقل" جواب بده که بعدا پشیمون نشی چرا این حرف رو زدم.

وقتی احساسات طغیان کنن نمیشه منطقی فکر کرد و تصمیم گرفت.

شما میتونی جواب طرف رو بدی، ولی من میگم بجای اینکه از روی "عصبانیت" جواب بدی، از روی "عقل" جواب بده ...

دقت کرده باشید گفتم که آدما باید بدونن کجا و تو چه موقعیتی واکنش نشون بدن...که این برخواسته از عقله...حتی اگه لازم باشه اون لحظه طرف عصبانیتش رو نشون بده...کی گفته کسی که تو عصبانیت حرف میزنه داره غیر منطقی حرف میزنه؟

بعضیا این درکو دارن که تو مواقعی که هیجان زده ان با منطق و عقل حرف بزنن

2790
2823
2791
2779
2792