2777
2789
عنوان

خواهرم بچه چهارمشو باردار شد

179 بازدید | 11 پست

بعد ب شوهرم گفتم ابجیم بارداره گف مبارکه خوشبحال شوهرش 

اینو ب خواهرم گفتم 

بعد چند روز خواهرم رفت سفر پسر سه سالشم بغلش بود هی میزد تو شکمش شوهرش آدم بداهلاقیه ب شوهرش گف بچه رو بگیر نگرفتش..خلاصه وقتی برمیگردن میفته ب خونریزی

هنوز یه ماهشم نبود

بعد بهم زنگ زد گف تقصیر شوهر توئه ک بچم سقط شد بهش بگو حالا دلت خنک شد؟😔

شوهر بدبختم فقط گف خوشبحالش اخه بچه زیاد دوس داره من خودم دوتا بچه دارم..بهش گفتم این چ حرفیه مگه از رو بدی گف قطع کرد ..میخواستم بگم خودت رعایت نکردی چرا بقیه رو مقصر میکنی ..شوعرش از اون خرافاتیاس میترسم بیاد یقه شوهرمو بگیره بگه تقصیر تویه یه چیزی بگه نشه جمعش کرد ادم بد دهنیه شوهرخواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید حرفهایی با شوهرت رد و بدل می‌کنی ب خواهرت بگی

آخه روز قبلش اومده بودن خونمون با بچه هاش تا دوازده شب ..بعد روز بعدش ک اومد ازمایش بده هم اومده بود مهمون هم داشتیم ک خواهرم و بچه هاش اومدن انقد سر و صدا کردن مهمونامون زود رفتن...شوهرم گف مگه بهشون نگفتی مهمون داریم گفتم اومد ازمایش بارداری بده مبخواد مطمئن شه باردار نیست ..فک نمیکردم باردار باشه آخه بی بی چک زده بود منفی بود..ولی  از پریودیش گذشته بود برا همین استرس داشت..دیگه جوابش ک اومد شوهرم گف جواب ازمایشش چطور بود اینو ک گفتم اونم گف خوشبخال فلانی(شوهر خواعرم)..فرداش خواهرم گف ب شوهرت گفتی چی گف ؟منم بهش گفتم.نمیدونستم چیز بدیه..گفتم اینو بگم خوشحال میشه دیگه خجالت نمیکشه