2777
2789
عنوان

دعانویسی

39 بازدید | 7 پست

دعا پیدا کردم مادرشوهرم نوشته از همون اول برامون مینوشت که یمدت پنیک میکردم دیونه شده بودم میترسم الان باز مثل قبل شدم خوابای ترسناک چیکار کنم اثرش بره توروخدا میدونید بگید حالم واقعا بده دعاتون می‌کنم 🌸

باید بری باطلش کنن

کی میدونه شاید ضریح تو دیگه ندیدم ،کی میدونه شاید من به محرم نرسیدم ،با جنگ میشه کنار بیام ،با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کرببلا نه ،با فقر میشه کنار بیام ،با درد میشه کنار بیام ،ولی نیام تو روضه ها نه ،تو میدونی چقدر از آدما طعنه شنیدم ،تو میدونی برای کربلات جونمو میدم ،از عشق و حالم بگذرم ،از عمر و مالم بگذرم ،نمیگذرم از چای هیئت، کی میدونه شاید تو هم دلت تنگ شده واسم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم کجا برم

پیش دعا نویس 

باطل می‌کنه 

کی میدونه شاید ضریح تو دیگه ندیدم ،کی میدونه شاید من به محرم نرسیدم ،با جنگ میشه کنار بیام ،با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کرببلا نه ،با فقر میشه کنار بیام ،با درد میشه کنار بیام ،ولی نیام تو روضه ها نه ،تو میدونی چقدر از آدما طعنه شنیدم ،تو میدونی برای کربلات جونمو میدم ،از عشق و حالم بگذرم ،از عمر و مالم بگذرم ،نمیگذرم از چای هیئت، کی میدونه شاید تو هم دلت تنگ شده واسم :)

خب همون دیگه نمی‌دونم برم پیش کدوم دعا نویس کسیو نمیشناسم

منم نمی‌شناسم 

وگر نه کمکت میکردم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز