2777
2789
عنوان

کنکوری های 405 بیاین همگی📚

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 74 پست
پسرم نمیخواد چک کنی من اصلا تو تلگرام هم نمیام اگر سوالی داشتید میتونید بپرسید تو تاپیک

ببخشید ما واقعا مشکلی با اقایون نداریم فقط احساس میکنم تو این مورد تفکیک جنسیتی بهتر باشه

شما هم موفق باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من بار اولم نیست که کنکور میدم و با برنامه ها هم خوندمبهترین کار اینه با یه زمان سنج ساعت مطال ...

ولی نظرمه تلگرامم نباشه بالاخره خواسته ناخواسته آدم درگیر میشه

فقط میشه بدونم چی باعث شد سال اول قبول نشی؟ 

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

ببخشید ما واقعا مشکلی با اقایون نداریم فقط احساس میکنم تو این مورد تفکیک جنسیتی بهتر باشهشما هم موفق ...

گفتم که اگر سوالی درباره نحوه خوندن و این چیزا داشتید میتونید تو همین تاپیک بپرسید که مشکلی براتون پیش نیاره

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

ولی نظرمه تلگرامم نباشه بالاخره خواسته ناخواسته آدم درگیر میشهفقط میشه بدونم چی باعث شد سال اول قبول ...

من بیماری داشتم واسه اینکه فکرم خراب نشه مینشستم پای سریال

ولی وقتی میخوندم واسه نهایی ها دیدم بازهم بالاست تصمیم گرفتم مجددا بخونم ضمن اینکه بیماریمم خوب شده

ولی نظرمه تلگرامم نباشه بالاخره خواسته ناخواسته آدم درگیر میشهفقط میشه بدونم چی باعث شد سال اول قبول ...

راستش تلگرام منبع تمام فایل های درسیمه 

خیلی کمک کننده هست

گوشی کنترل کنی خیلی هم مفیده

نینی سایت درگیر کننده تر هست به نظرم

من بیماری داشتم واسه اینکه فکرم خراب نشه مینشستم پای سریالولی وقتی میخوندم واسه نهایی ها دیدم بازهم ...

خب خداروشکر

برنامه ایرانی اوکیه؟ خودم ندارمش نصب میکنم

چون دسترسی به کانال ها و... نداریم کلا تک بعدیه انگاری

تلگرام دسترسی به بقیه چیزاش زیاده یکم شاید کنترل ادمو بگیره

باز هرطور مایلی 💞

راستش تلگرام منبع تمام فایل های درسیمه خیلی کمک کننده هست گوشی کنترل کنی خیلی هم مفیدهنینی سایت درگی ...

نی نی سایت ک خیلی درگیرمیکنه

تلگرامم اره واسه منبع و... خوبه ولی من به شخصه حس میکنم نداشته باشم بهتره چون پاکش کردم

اگه برنامه ایرانی داشتید اونجاهم میشد گروه زد گزارش کارارو اونجا داد ولی اگه کلا نه که خب من نمیام شما راحت باشید

اوکیع منم ۴۰۵ م 

منم دقیقا با یکی باشم میخونم اونطوری اصلا نمیخونم نمی‌دونم انگار بیخیال میشم پای رقابت وسط باشه شاید بخونم درخاست میدم آیدی بده🤍

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))