2777
2789
عنوان

جوش صورت

47 بازدید | 10 پست

صورتم همش جوش میزنه یعنی ا سن بلوغ تا الان اصلا یادم نمیاد پوستم صاف صاف باشه

جوش قرمز زیرپوستی سرسیاه همه چییی

هرچیم برنم جوش میزنم آبرسان مرطبوب کننده کرم پودر

ضدآفتاب همه چییی

نمیدونم چیکار کنم ب نظزتون برا چیه؟

پوستت بشدت حساسه به کوچیک ترین چیزا جوش میزنه

و حتما یه ازمایشه بده ببین شاید مشکلی داری

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

منم همین بودم

ینی هرروز میشستم گریه میکردم

انقددکتر رفتممم

انقد چیزای مختلف استفادع کردم جواب نداد

رفتم ی شوینده سیمپل،ی سرم ضد جوش سنتلا،ی ابرسان ضد جوش سالسیلیک اسید خریدم

هرشب استفادع میکنم

تقریبا ۲۰ روزه یدونه جوشم دیگه نزدم! همه جوشام رفت

یک درمیون هم وقتی از حمام میام بیرون ی ماسک ورقه ای میزارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید هورمونیه برو دکتر

من احتیاج دارم به وقوع یک معجزه احتیاج دارم به روئیدن یک گیاه در میان زمستان احتیاج دارم به طلوعیدن یک خورشید از پس این تاریکی من احتیاج دارم به تحولی عظیم، به امیدی عمیق ...به جهانی زیباتر عشقی شگرفتر حالی خوبتر ...من احتیاج دارم در پس اینهمه تلاش و خواستن معجزهای اتفاق بیفتد...

منم همین بودمینی هرروز میشستم گریه میکردمانقددکتر رفتمممانقد چیزای مختلف استفادع کردم جواب ندادرفتم ...

آخه میترسم بزنم بدتر شم 

ماسکو محصولاتیم که برا جوشه چنتاشونو استفاده کردم ولی میزدم خارش و سوزش میگرفتم فک میکردم عادیه و بدتر میشد

آخه میترسم بزنم بدتر شم ماسکو محصولاتیم که برا جوشه چنتاشونو استفاده کردم ولی میزدم خارش و سوزش میگر ...

ی ازمایش خون بده 

فقط هرروز صبح ی کاسه داخلش یخ بریز صورتتو ۶۰ ثانیه بزار داخلش

عزیز با توصیفاتی که کردی ، نشون میده پوستت به شدت حساس هست. اینطور مواقع خوددرمانی جواب نمیده! من هزارتا محصولم بهت معرفی کنم بری بخری، فقط پولت رو هدر دادی

باید بری متخصص پوست ، اول آزمایش بگیره ازت، بعد اگه مطمئن شد مشکل درونی خاصی نداری، برات یه سری داروی تخصصی بنویسه ، ایشالا خوب میشه ، چیز خاصی نیست، پیگیری کن، راه حل براش پیدا میشه

دکتر پوست؟

یه دکتر برو که برات آزمایش سونو بنویسه فرقی نداره،

سونو رو ببر دکتر زنان یا غذد

من احتیاج دارم به وقوع یک معجزه احتیاج دارم به روئیدن یک گیاه در میان زمستان احتیاج دارم به طلوعیدن یک خورشید از پس این تاریکی من احتیاج دارم به تحولی عظیم، به امیدی عمیق ...به جهانی زیباتر عشقی شگرفتر حالی خوبتر ...من احتیاج دارم در پس اینهمه تلاش و خواستن معجزهای اتفاق بیفتد...