2777
2789
عنوان

ناراحتم

174 بازدید | 15 پست

همسرم آدم خوبیه

اما ی ایراداتی ک رو مخ منه

مثلا خیلی ایرادگیره

مثلا اگ ی روز تو ۳۰روزماه ناراحت باشم میگه همیشه اینجوریی

یا اعتراض کنم دلگیر باشم

یک بار ب همیشه تعمیم میده

قدرنشناسِ

و اینکه پیش خانوادم از من بد میگه

مثلا چندوقت پیش تو خونه ما ب مامانم اینا میگه همش خوابه صبح ساعت۱۰ بیدار میشه😑😒 حالا من۸بیدارمیشم ها آقا نمیگه خودم هوس عشقبازی میکنم ک دیراز اتاق میریم بیرون.  ماعقدیم  بنابرین وقتی همسرم از ماموریت میاد میریم خونه مادرش

یا دیروز رفتیم خرید

خواهرمم باهامون بود. ی لباس برداشتم برم پرو ی لحظه برگشتم دیدم داره ب خواهرم میگه دربار فهمیدن مقاومت میکنه. من میگفت ها

با اینکاراش خودش ازچشم خانواده من میندازه

با اینکاراش دیگه من دوس ندارم زیاد پیش خانوادم باشه

نمیدونم چکارکنم با این رفتارش😔😔😔😔

اصلا دوس ندارم از این زوجایی باشیم ک مدام بهم تیکه میندازن و حرف بارهم میکنن تو جمع

خیلی ناراحتم 

الان کلی خرید دارم.اما از دیروز ناراحت افتادم تو اتاقم حال بیرون رفتنم ندارم😔😔😔😢😢😢😢

بگید چیکار کنم

ببخشیدطولانی شد

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸

عزیزم احتمالا این خصلت خانوادگیشونه. سعی کن با کمک مشاور اصلاحش کنی

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

بهش بگو.اصلا تو دلت نذار.فقط لحن حرف زدنت عصبی وطلبکارانه نباشه .وسعی کن تو حرفا از کوره در نری

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم احتمالا این خصلت خانوادگیشونه. سعی کن با کمک مشاور اصلاحش کنی

آره شاید باید برم مشاور

حتی قبلا بهش گفتم این کارنکن و دلیل براش گفتم

اما باز این کارو میکنه😔😔😔😔

آره شاید باید برم مشاور حتی قبلا بهش گفتم این کارنکن و دلیل براش گفتم اما باز این کارو میکنه😔😔😔 ...

تبدیل به یه عادت براش شده ولی می تونی با مشاور بهترش کنی😊😊

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
بهش بگو.اصلا تو دلت نذار.فقط لحن حرف زدنت عصبی وطلبکارانه نباشه .وسعی کن تو حرفا از کوره در نری

مثلا دیروز تو خیابون ناراحت شدم 

از خواهرم و خودش پرسیدم خندشون گرفته بکد گفتن نه نگفتم اگرم گفتم با تو نبود

تو فروشگاه پیش خواهرم میخواست شالم مسخره کنه

از این طرح های سنتی روش کار شده

خواهرم گفت ولش کن ناراحت میشه

منم ناراحت بودم همش باهاش سرسنگین بودم😔😔😔😔😔

خیلی دلم گرفته😔

تبدیل به یه عادت براش شده ولی می تونی با مشاور بهترش کنی😊😊

دلم گرفته ازش

اصلا دوس ندارم ببینمش😔

مجبورم سال تحویل پیشش باشم

حس میکنم خیلی تنهام

ادم‌حتی همسرش مسخرش کنه و ازش بد بگه😔😔😔😔😔😔😔😔

دلم گرفته ازش اصلا دوس ندارم ببینمش😔 مجبورم سال تحویل پیشش باشم حس میکنم خیلی تنهام ادم‌حتی ...

عزیزم☺بالاخره همه با همسراشون تفاوت فرهنگی دارن . می تونی با محبت و صحبت منطقی کم کم درستش کنی😊😊😊

مثلا دیروز تو خیابون ناراحت شدم  از خواهرم و خودش پرسیدم خندشون گرفته بکد گفتن نه نگفتم اگرم گ ...

اگه دستت میندازه،کم نیار.باهمون حالت خنده جوابشو بده.پسرا خیلیشون اینجورین.با دست انداختن بقیه اعتماد به نفسشونو بالا میبرن.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
دلم گرفته ازش اصلا دوس ندارم ببینمش😔 مجبورم سال تحویل پیشش باشم حس میکنم خیلی تنهام ادم‌حتی ...

عزیزم مردا زنی رو که خودشو دست گم میگیره رو اذیت میکنن فک میکنن خودشون خیلی میفهمن سعی کن اعتماد به نفس داشته باشی و کمی محکم برخورد کنی و غرور داشته باشی

باهاش برخورد کن و بهش بگو اگه از اول شل بگیری عادت میکنه.خواهرتم خواهر نیس که باهاش همراهی میکنه😠

خب چی بگم بهش بخدا قبلا اروم باهاش حرف زدم براش توضیح دادم

بازم همون

میخوا بهش بگم‌منم دوسه بار جلو خانوادت بهت تیکه انداختم میفهمی

اما از این کار بدم میاد

دوس ندارم بقیه وارد این جریانات کنم

خیلی اعصابم خورده😔😔😔😔😔😢😢😢😢😢

اگه جلوش کم بیاری.روز به روز بدتر میشه.میتونی تا حد زیادی جلو این کاراشو بگیری.

عزیزم مردا زنی رو که خودشو دست گم میگیره رو اذیت میکنن فک میکنن خودشون خیلی میفهمن سعی کن اعتماد به ...

والا من خودم دست کم نگرفتم

اما واقعا اون من جدی نمیگیره

درباره هرچی نظر بدم مسخرم میکنه

این الان یادم افتادم😔😔😔😔😔

والا من خودم دست کم نگرفتم اما واقعا اون من جدی نمیگیره درباره هرچی نظر بدم مسخرم میکنه این الان ...

خب وقتی اینکارو میکنه اخم کن و بهش محکم بگو که درست حرف بزن.ولی اینکارو نکن که جلو خانوادش ضایعش کنی.بهش بگو منم غرور دارم