2777
2789

قبل ازمریضی پدرشوهرم بارها باپدرشوهرومادرشوهرم مشهدرفتیم و حرم رفتیم،بعداز یه تایمی که پدرشوهرم مریض شد تافوتش ۴_۵ماهی زمان برد وشوهرم هرروز دکتر میبردتش این اواخر دیگه شوهرم ۲ماه کامل سرکار هم نمیرفت و هررووووز ازین دکتربه اون دکتر

یعنی صبح میرفتن تا غروب درگیربودن

تواین۶ماه مریضی اون اوایل که خیلب حاد نبودیبارشوهرم بردتش حرم ولی بعدش درگیردکتربودن، یماه اخرحالش خیلی بدبود و کلابیمارستان بستری بود و تقریباتوی ده روزآخر یبارپدرشوهرم خاسته شوهرم ببرتش حرم از اون شهری که بیمارستان بستری بود تامشهد۵ساعتی راه بود و شوهرم بادکترصحبت کردکه حتی ببرن همونجامشهدبستری کنه و دکتراین اجازه رونداد 

حالاالان ۹ماهی میگذره وبعدازفوتش تقریبا باهمه چی کناراومده ولی همین موضوع اذیتش میکنه امروزمیگفت کاش نزدیک بودم ومیتونستم برم حرم یه دل سیرگریه کنم همش میگه بابام توحسرت حرم فوت کرد این یه عقده ای شده تودلش

چطوری واقعا آرومش کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط می دونم کنار این مرد خانواده دوست کلی خوشبخت خواهی بود ..

به نظر من بگو نیت کنه و یک آدم بی بضاعت رو بفرسته مشهد که صوابش به روح پدرش برسه.

خدا رحمتشون کنه.

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

بگو به اندازه کافی برده بودیش دیگه

ارع اتفاقاامروزگفتم تو واقعا همه کاربراش کردی و حرم نبردنت عمدی نبود دیدی که دکتررفتن مهلت اینونداد که ببریش حرم ولی تهه دلش سنگینی میکنه

بنظرم تقصیری متوجه همسرتون نیست چون پدرشون شرایط نداشته ۵ ساعت تو ماشین تو جاده باشه 

تا وقتی که میتونسته هم برده عذاب وجدانشون بیجاست