2777
2789
عنوان

رنگ موهام+عکس

499 بازدید | 23 پست

سلام دوستان امروز رفتم ارایشگاه موهام رنگ کنم.رنگ نمیگرفت سه بار رنگ زد تا یه رنگ زشتی دراورد اینم چند رنگ شده.گفت شب بیا تا یه یه کم دکلره بریزم تو رنگ موهات خوشرنگتربشه.دوستم میگه دکلره بریزه قرمزی میده.چیکارکنم به نظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهات بدجور آسيب ديده هستش 

دكلره نكن ميسوزه بدتر ميشه 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

میگه پاینش به خاطرکه رنگ داشته روشنترشده.کاریش نمیتونستم بکنم.به نظرتون امشب برم یا بذارم بعداز عید ...

الان دیگه نرو موهات میسوزه 

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

برای من واضح نیست رنگش.ولی من به این نتیجه رسیدم که واسه هرکاری که برا عید میخواین برین آرایشگاه باید زودتر برین. چه رنگ ،چه کوتاهی مو، چه ابرو، چه بند ، چه اپیلاسیون...برا هرکاری میخواین برین اگه دقیقه ۹۰ برین گند میزنن آرایشگرا.  باید  یکی دوهفته مونده به عید رفت

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

خودم هم به خاطرهمین دکلره نزدم.داغونه موهام

فعلا رنگ نزار 

صبر كن موهات رشد كنه و تقويت كن

از ماسك و لوسيون استفاده كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤