2789
ببین می‌فهمم که الان گیج شدی بین پشت کنکور موندن یا رفتن دانشگاه آزاد خودمم تجربش کردم هر راهی مزایا ...

هدفم این رشته های که الان اوردم اصلا نیست یعنی  اینا واسم با نیاوردن فرقی نمیکنن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منی ک امسال میرم دوازدهم و هیچی تست نزدم و ۲ ماه تابستونمم هیچی نخوندم چی؟و اصلا هدفی ندارم رشتم تجر ...

شروع کن حتی یه قدم کوچیک هم کافیه 

اگه هر روز یه ذره جلو بری عقب‌افتادگی جبران می‌شه و کم کم مسیرت روشن می‌شه

⚖️

هر کار میکنی زندگیت الان خیلی مهمه هر لحظه که میگذره بدون یه چیز خیلی با ارزش داره از دست می‌ره پس سعی کن هر کار میکنی چه درس چه کار ازش لذت ببری🌸❤️ و ازش انتظار نتیجه گرفتن داشته باش

هر کار میکنی زندگیت الان خیلی مهمه هر لحظه که میگذره بدون یه چیز خیلی با ارزش داره از دست می‌ره پس س ...

اره واقعا اگه الان تلاش نکنم دیگه هیچوقت تایمشو ندارم سیعمو میکنم از فردا با استمرار شروع میکنم گوشیمو خاموش میکنم امروز میرم یه قدمی میزنم 

بدترین ضربه رو یه وقتایی رفیقات بهت میزنن که تو فکر میکنی اونا نمیخونن اما اصلاا اینجوری نیست

اره من اینو سال آخر دبیرستان کاملا تجربه کردم 

و حالا دوسال واقعا ی عمره از زندگی خودمو عقب انداختم واسه دوتا تفریح ک لذتش ففط همون لحظه اس

ولی لذت قبول شدنت ی رشته خوب تا همیشه باهات میمونه

بدترین ضربه رو یه وقتایی رفیقات بهت میزنن که تو فکر میکنی اونا نمیخونن اما اصلاا اینجوری نیست

دیقا دیقا

توهم امسال جدی بخون دور دوستاتو خط بکش

فضای مجازی اینستاگرام ورو که کلا حذف کن

تلگرام اگر فیلم درسی میبینی 

توی گروها چت نکن

خیلی حرفای بقیم برات مهم نباشه

اره من اینو سال آخر دبیرستان کاملا تجربه کردم و حالا دوسال واقعا ی عمره از زندگی خودمو عقب انداختم و ...

اگه قبول شی تایم واسه اون خوشیا تا بعدا هست 

بعد همونیای که ادعا میکنن درس نمی خونن همشون میخونن خیالت راحت