2777
2789
عنوان

شوهر ولخرج

331 بازدید | 15 پست

سلام خانوما🤦🏻‍♀️از دستم شوهرم چیکار کنم خیلی ولخرجی میکنه 

همش واسه خانوادش خرج میکنه،همش خواهر متاهلش ازش پول میخواد  

اصلا ی ذره اصولی خرج نمیکنه 

چیکار کنم امروز میخوام صحبت کنم باهاش به نظرتون چی بگم؟۶ماهه ازدواج کردبم 

شمارشو بده ..ب شوهرم بگم بهش بزنگه یکم خسیس بازی یادش بده..شوهر من معلمه تو خسیس بازی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمارشو بده ..ب شوهرم بگم بهش بزنگه یکم خسیس بازی یادش بده..شوهر من معلمه تو خسیس بازی

شوهر منم تو زندگی اونجوری دست و‌دلباز نبست 

اما برا خانوادش اوه اوه یعنی کلافه میکنه ادمو 

تو شوهرت خرج خانوادش کنه همش چیکار میکنی؟

فکر نمی‌کنم بشه کاری کرد 

خودشون باید به آیت نتیجه برسن

شوهر مم ملیون میلیون میزنه کارت مادرش 

ولی لقمه هایی که من سر سفرش میخورم رو میشمره 

مادرش بره کربلا براش پول کارت به کارت میکنه

منو ببره سفر خودم باید پول هرینه هامو بدم

خدا لعنتشون کنه

الان شوهر شما خسیس لازی یادش بده یوقت میبینی برای این بنده خدا خسیس میشه برای خواهرش همون ولخرج سابق

شوهرش دقیقا همینه ک گفتی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
براش انقد خرج بتراش که برای خواهر متاهل نمونه ازش بگیر برای خودت پس انداز کن مثلا چقدر به خواهرش می ...

اخه خب اینا به کنار من خودمم نمیخوام میگم نگه دار برای خودت واسه چی هی میدی به اینو اون اما چون خانوادشه نمیدونم چجوری بگم ناراحت نشع