2777
2789
عنوان

استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 30 پست
مشکل که خیلی.یروز خوبه یروز‌ بد..بزور راضیش کردم بریم..میترسم بگه نمیریم.استرس بدی افتاده به جونم

سعی کن این اخلاقشو درست کنی. باهاش حرف بزن. بگو این دم دمی بودنش تو رو عذاب میده.

سعی کن با روی خوش و خنده حرفت رو به کرسی بنشونی

شاید روحیه ت کلا استرسیه اونم اذیت می کنه هی ازت دورتر میشه یا برای با تو بودن بهانه میاره. 

به نظر من اگه زیاد استرس می گیری اول برو مشاوره. شاید علت استرس اصلا خود شوهرت بوشه. این چیزا رو متخصص تشخیص می ده

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

همتا جون کدوم شهری؟ این جور مشکلا مشاور رفتن و روان شناس رفتن طولانی میخواد  با توصیه یه خاله ...

خودم تهرانم.خونه‌پدرم شیرازه.نمیاد بریم مشاوره نمیزاره منم برم.چ کنم😔

سعیمو‌میکنم.ولی نمیشه 😔

نمیخای. تا خودتم نخای هیچ اتفاقی نمی افته. منم خودم آدم منفی نگریم. ولی نمیخام اینجوری باشم. انقد آدم دیدم که با فکر مثبت به هرچی خاستن رسیدن. نه که فقط زبونی بگی من اینو میخاما. باید بهش ایمان داشته باشی. تمرکز کن روش. مطمئن باشه همه جی خوب میشه

خودم تهرانم.خونه‌پدرم شیرازه.نمیاد بریم مشاوره نمیزاره منم برم.چ کنم😔

تو تهران کلی مشاور خوب هست

چرا نمیذاره بری؟ با تو چی کار داره؟

بگو شنیدم این مشکل راه حل داره 

بذار برم روی خودم کار کنم زندگیمون شیرین تر بشه 

چیه همش استرس و نگرانی 

همش با این استرسا کلیم به شوهرت گیر میدی دیگه

باید از خداشم باشه

من همیشه ترس از اینده دارم  امشب دیگه خیلی حالم بده

فقط باید سرتو گرم کنی. حالا با هرچی . همش مشغول باشی . با کار..  درس.. یا آموزش کارای هنری.. یا ورزشی

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

عزيزم حتما برو دكتر و اصلا هم به كسي نگو  خودتم به خودت كمك كن عزيزدل ذهنت كه ميره سمته دلشوره ...

دسته خودم نیس بخدا..الان همچی استرس دارم دوتای دستم انقد درد میکنه بخاطر استرس

اگه با همچین شوهر و مادر شوهری زندگی میکنی 

که از ترسشون جرات نداری از خونه بری بیرون

اونم برای یه کار خوب

خب شاید ترس و استرست از آینده بی مورد نیست

چه وضعیه این جور آخه؟

به بابات زنگ بزن بگو بیاد نمیشه که دخترشون غریب و تنها تو یه شهر دور باشه 

اجازه کاری  هم نداشته باشه

با شوهرت کلا مشکل دیگم داری؟

یا همه چی خوبه فقط مشکل استرس خودته؟

اگه با همچین شوهر و مادر شوهری زندگی میکنی  که از ترسشون جرات نداری از خونه بری بیرون اونم بر ...

اره کلا مشکل داریم.دخالتایی که مادر و برادراش میکنن خیلی ناراحتم..پدرم خودش مشغله داره نمیخام اعصاب اونام خرد کنم

دسته خودم نیس بخدا..الان همچی استرس دارم دوتای دستم انقد درد میکنه بخاطر استرس

من فقط ي تجربه دارم اينو بهت ميگم واسه خودم كه خيلي كار ساز بود توام بهش فكر كن شايد جواب گرفتي

حدود دو سال پيش ي مشكلي داشتم كه خيلي براش استرس داشتم در حدي كه ٣ ماه پريود نشدم😑بعد تو اون حالم ي روز يكي از دوستام گفت كه بشين ببين اين قضيه اي كه داري براش اينجوري ميكني ٥ سال ديگه چقدر تو زندگيت تاثير داره اصلا داره؟؟ همين حرف و فكر كردن بهش منو نجات داد

توام بهش حتما فكر كن

اره کلا مشکل داریم.دخالتایی که مادر و برادراش میکنن خیلی ناراحتم..پدرم خودش مشغله داره نمیخام اعصاب ...

آخه اعصاب خوردی الکی که نیست 

به نظر من تو کاملا به کمک یه نفر احتیاج داری

گفتم مشاور که میگی نمیشه 

خب بعد اون میشه پدر یا مادری کسی که شوهرتم به حرفشون گوش بده

عزیزم کمک گرفتن از دیگران وقتی که آدم نیاز داره یه کمکه

تو الان حالت خوب بشه پس فردا برای باباتم خوبه

ولی الان کمک میخوای به نظرم

2790
2778
2791
2779
2792