2777
2789
عنوان

عروسیم نزدیکه

424 بازدید | 29 پست

سلام. بچه ها من عروسیم نزدیکه و خانواده م وضعیت مالی خوبی ندارن.هیچ پس انداز و ذخیره ای ندارن.هیچ جهیزیه و...نتونستن تهیه کنن.خودمم شاغلم اما حقوقم خییییلیییی کمه. هر چی می‌خریدم میگفتم مامانم اینا برام خریدن. تو عقد یه سری وسایل قسطی خریدم به شوهرم  گفتم مامانم خریده . الان برای کادوی عروسی مامانم میگه پول نداریم بهمون پول بده بهت کادو بدیم.منم دستم خالیه چون همش قسط دادم برای چنتا تکه وسایل خونه. 

وام ازدواج مونم شوهرم خونه ساخت باهاش خونه مون کامل نبود.یعنی هیچی ندارم الان بدم مامان و بابام که کادو بدن. جلو خانواده شوهرم و شوهرم خجالت میکشم .

باید چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره منم نظرم همین بود بخدا ...شوهرم نذاشت .بهش گفتم بریم ماه عسل گفت بعد حسرتش ب دلمون میمونه

ن بابا چ‌حسرتی ارایشگته برو لباس بپوش برو کلی عکسو فیلم بگیر همونا برات میمونه  

ن بابا چ‌حسرتی ارایشگته برو لباس بپوش برو کلی عکسو فیلم بگیر همونا برات میمونه

دقیقاً.الان هزینه عروسی مون میشه دویست تومن.خانواده شوهرم اصلا کمک مون نمیکنن با اینکه خییییلیییی هم پولدارن

چه جالب ما رسم نداریم پدر و مادر عروس ، موقع عروسیه دخترشون کادو بدن دلیل شونم اینه ، جهاز رو اونا د ...

ما جهاز با پسره همه چی با پسر ولی شوهرم خانواده ش با اینگه خییییلیییی پولدارن کمک نکردن مامان و بابای منم ندارن کاش داشتن برام جهاز می‌خریدن. دیگه تنهاییم خیلی تنها باید خودمون دوتایی بار زندگی رو دوش مون باشه