2777
2789

من اره ولی طولانیه تایپ حوصله ندارم کنم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

ببخشید مگه ائمه اومدن فقط زندگی مارو درست کنند 

هر سختی که هست هر مشکلی که هست خواست خدا بوده 

حکمت داره 

حالا هی دعا توسل که خدا کار ما رو جور کن 

آنقدر بدم میاد......

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفته بودم حرم امام رضا ازش خواستم کمکم کنه که بتونم چیزی که می‌خوام رو قبول بشم. نذر کردم اگه قبول شدم بیام حرمش و ازش تشکر کنم. و همینم شد. فقط میتونم بگم امام رضا بی نهایت مهربونه 

ببخشید مگه ائمه اومدن فقط زندگی مارو درست کنند هر سختی که هست هر مشکلی که هست خواست خدا بوده حکمت دا ...

وقتی خود خداوند گفته توسل کنید

وقتی داریم که دعا مغز عبادته، 

وقتی دعا کردن عبادته، 

بد اومدن یا نیومدن شما مهم نیست. 

مهم اینه که دعا توی دین ما سفارش شده و مسلمان به دعا معتقده عزیزم. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

من چند باری شده بعد نماز صبح مثلا راجع یه موضوعب که سال هاست مثلا اذیتم کرده و نشده حرف میزنم درد و دل میکنم همون روز یا حل میشه یا یه اتفاقی میفته درباره اون کار میفهمم امام زمان حرفمو شنیدن یا مثلا یه مطلبی میخونم یا میشنوم که متوجه میشم قضیه رو 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

دوستان التماس دعا

منم منتظرم 🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
وقتی خود خداوند گفته توسل کنیدوقتی داریم که دعا مغز عبادته، وقتی دعا کردن عبادته، بد اومدن یا نیومدن ...

دعا کردن اوکی 

دیگه نه از صبح تا شب خدا این مشکلی که انداختی بیا درستش کن 

خب حتما یه چیزی هست صبرم سفارش شده

آنقدر که گفتن تو مشکلات صبور باشید و به نماز پناه ببرید 

نگفتن همه ائمه و خدا و چه و چه واسطه قرار بدین و دعا کنید 

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

دعا کردن اوکی دیگه نه از صبح تا شب خدا این مشکلی که انداختی بیا درستش کن خب حتما یه چیزی هست صبرم سف ...

منافاتی ندارند. 

به شخصه منافاتی نمی بینم در دعا کردن و تلاش کردن و صبر. 

بله انسان در برابر مشکلش صبر می کنه، تلاش می کنه حلش کنه، و در عین حال برای افزایش صبر و افزایش توانش دعا می کنه. 

هیچ منافاتی ندارند. 

البته بعضی وقتها صبر انسان ممکنه سر بیاد.

ضمن اینکه یک همّ داریم یک غمّ.

ما در هموم، می تونید کاری برای رفع مشکلات انجام بدیم؛ 

اما غم یعنی اون مشکلی که کاری از انسان در برابرش ساخته نیست. 

یکی میخواست حقم رو بخوره،خیلییی آدم بدی بود،قیدش رو زده بودم که بتونم حقم رو بگیرم رفتم پیش امام رضا(ع) همون روزایی که مشهد بودم طرف حقم رو داد.

یه بارهم ازلحاظ روحی حال خیلییییی خیلییییی بدی داشتم،هرکاری میکردم خوب نمیشدم،رفتم کربلا،امام‌حسین(ع)قربونش برم روحم رو شفا داد🥲🥹

منافاتی ندارند. به شخصه منافاتی نمی بینم در دعا کردن و تلاش کردن و صبر. بله انسان در برابر مشکلش صبر ...

خب همه اش در کنار هم نه فقط دعا 

من حس میکنم ایشون فقط منتظر معجزه هست بدون تلاش و صبر

ببخشید مگه ائمه اومدن فقط زندگی مارو درست کنند هر سختی که هست هر مشکلی که هست خواست خدا بوده حکمت دا ...

ائمه واسطه هستن بعد منظورم کلا درست کردن نبودش خیلیا خودشونو دیدن و این چیزا

خب همه اش در کنار هم نه فقط دعا من حس میکنم ایشون فقط منتظر معجزه هست بدون تلاش و صبر

درسته همش کنار هم. 

من استارتر رو نمیشناسم؛ اما دقیقا خودم در چنین حالتی هستم. 

در برابر مشکلم، نه کاری ازم ساخته ست، هر کاری بوده انجام دادم و واقعا کاری از من ساخته نیست. صبرم هم خیلی طولانی شده.