pedaram_2045 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 1018 عنوان به همکارم چی بگم 150 بازدید | 4 پست چند وقتی هست که بنده در مرود کتاب ایشان نظرخواهی میکنم البته چند روز دیگر در سایت ها قرار میگیرد ولی او به ورود به این سایت راضی نیست و هرچه به او میگویم گوش نمیدهد 1404/06/02 | 15:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 اصلا این سایت مناسب چنین کاری نیست. محتوا و فضای سایت اینطور نیست که شما بخواید کتاب تخصصی رشته تون رو در اینجا به نظرسنجی بذارید. از هم رشته ای ها بپرسید؛ نه سایت زنان. بهتره دوستتون هم وارد نشند. 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
pedaram_2045 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 1018 اصلا این سایت مناسب چنین کاری نیست. محتوا و فضای سایت اینطور نیست که شما بخواید کتاب تخصصی رشته تون ... بله ولی من به ایشان میگویم شما وارد این سایت بشوید ولی اصلا انگار نه انگار
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 بله ولی من به ایشان میگویم شما وارد این سایت بشوید ولی اصلا انگار نه انگار خیر نیازی نیست. هرچقدر شما از نظرسنجی در این سایت به نتیجه رسیدید، ایشون هم می رسند. و عرض کردم از متخصصین رشته خودتون بپرسید نه سایت مخصوص فرزندداری. 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸