2821
2789
عنوان

همسایه پایینی

185 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من یه پسر۱۸و۵ماهه دارم و اینکه شونزده روزی هست به این خونه اومدم یک ساعت پیش همسایه پایینی اومد برای گلایه که یکماهه که صدای جابه جایی وسایل میاد و خسته شدیم و منو از خواب بیدارکردین که گفتیم ما شونزده روزه کلا اومدیم (مستاجر قبلی افغان بودن که بخاطر مهاجرت وسایل خونه شو فروخت و هر بار یکی میومد وسایل خونه رو میبرد و ممکنه صدایی هم ایجاد شه و خب هرکس بخواد اسباب کشی هم کنه ممکنه صدا ایجاد بشه)و اینکه ما گفتیم الان وسایلی جابه جا نشده وعذرخواهی کردیم و ایشون رفت پایین که یه قسمت از خونه سرامیکه و پسرم دوید که زود آوردمش که ندوعه که با ی چیزی محکم کوبید به دیوار،و اینکه من حق میدم چون همسایه بالایی قبلی ما دوتا دختر مدرسه ای داشت که وحشتناک از صب تا شب میدویدن و اینکه خیلی بهش تذکر میدم یا سرشو گرم میکنه اما واقعا خیلی وقتاهم متوجه نمیشه لج میکنه و گریه اگه راهکاری دارین واسه اینکه صدا نره ممنون میشم راهنمایی کنید

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

پسرم کوچیکتر که بود تمام خونه رو فرش کردم هم برای ایمنی بچه بهتر بود هم صدای پا پایین نمیرفت

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی بمیرم درکت میکنم 

منم چند سال قبل که بچه هام کوچیک بودن جرات نداشتن تکون بخورن سریع همسایه از پایین اسمم صدا میزد میگفت چی شده زلزله اومده 

بارها سر این چیزا بچه هامو حتی کتک زدم که بشینن تکون نخورن 

پسرم کوچیکتر که بود تمام خونه رو فرش کردم هم برای ایمنی بچه بهتر بود هم صدای پا پایین نمیرفت

شما ها چقدر با فرهنگین همسایه پایینی ما ۴ تا بچه داره از ۸ صب هر روز با صدای فحش های ناموسی پسرای ۱۴ ‌.۱۱ سالش بیدار میشیم تا اینکه خانومه بیاد یه دور بزن بزن کنن تا بخوابن تذکرم میدی بهشون انگار تو گوش خر یاسین میخونی

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

شما ها چقدر با فرهنگین همسایه پایینی ما ۴ تا بچه داره از ۸ صب هر روز با صدای فحش های ناموسی پسرای ۱۴ ...

وای چه سخت 

ما یه بار دوتا از همسایه هادعواشون شد من تو خونه گریه میکردم و بدنم میلرزید،سر سال از اون خونه بلند شدیم.هر روز که واقعا کابوسه.پسر من بچه ی آرومیه اما تابستون هر روز بعد ظهر میبرمش بیرون.یا خودش کلاس داره یا دوچرخه سواری و اسکیت تو پارک

همسایه چه گناهی کرده حوصله بچه ی من سر میره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

انگار منم باید همین کار و کنم

راهی نداره فقط باید مراعات کنید همین

مراعات میکنیم اما خب بچس ی وقتایی واقعا لج میکنه اما کلازیاد نمیدوعه

الهی بمیرم درکت میکنم منم چند سال قبل که بچه هام کوچیک بودن جرات نداشتن تکون بخورن سریع همسایه از پا ...

خدانکنه عزیزم اره واقعا سخته بچمم خیلی کوچیکه هنوز درکی نداره از این حرفا که بخواد بفهمه 

کف خونه رو موکت کن تاصدا نره

پالاز موکت دارم فقط باید برش بخوره حتما اینکارو میکنم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز