2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو داروخانه ها و فروشگاه ها نداره اگر میخوای باید وارد سایت شرکت نفیس بشی از اونجا خرید بزنی یا اگر از نماینده های شرکت نفیس کسی رو میشناسی بهش بگی برات خرید بزنه ولی ابدا کیفیت نداره 

💍 متأهل و متعهد درخواست از سمت آقایان⛔

تو داروخانه ها و فروشگاه ها نداره اگر میخوای باید وارد سایت شرکت نفیس بشی از اونجا خرید بزنی یا اگر ...

میشه تایپک جایگزین مایع دستشویی بخونین؟ برا همین پرسیدم

خانوم مهندس مملکت هستم😍 دعا میکنین ب خواسته هام برسم؟!

تو داروخانه ها و فروشگاه ها نداره اگر میخوای باید وارد سایت شرکت نفیس بشی از اونجا خرید بزنی یا اگر ...

خوندم عزیزم جایگزین برای صابون میخوای ؟

اگر دستات مستعد اگزما هست باید با یک پزشک پوست مشورت کنی گلم ربطشو به محصولات ام ان دی متوجه نشدم 

خوندم عزیزم جایگزین برای صابون میخوای ؟اگر دستات مستعد اگزما هست باید با یک پزشک پوست مشورت کنی گلم ...

بله صابون نباشه

ربطش اینکه یکی از اشناهامون پرسیدم گفت از فوم شستشو بچه mnd استفاده کن منم دودل بودم گفتم اینجا بپرسم❤️

بله صابون نباشهربطش اینکه یکی از اشناهامون پرسیدم گفت از فوم شستشو بچه mnd استفاده کن منم دودل بودم ...

من با شامپو بچه میشورم و بعدشم یه مرطوب کننده یا ترکیب وازلین و گلاب و پودر بچه میزنم دستام همیشه نرمه