2777
2789
عنوان

یارانه م نیومده😭😭

321 بازدید | 26 پست

یارانه برای هرجای خودم بود این ماه نیومده می اینکه قطع شده 

ای خداااااا دست شوهرمم تنگه دیگه باید تو حسرت به لباس بمونم😭

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دهک چند بودی؟

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

دهک چند؟

نمی‌دونم والا 

بخدا جز ماشین هیچی نداریم ولی سهام عدالت هم بهمون نمیدن 

فک میکنم 8.9 باشیم

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

برادرشوهر شرکت نفتی‌هسه تا ماشین دارن با دو تا خونه ویلاییهم یارانه میگیره هم معیشتینمیدونم چرا قطع ...

برای ماک معیشتی هم نماید چشمم به همین یارانه ها بود 

خبلییییی ناراحتم

ناراحت نباش مال همه روقطع میکنن کم کم

واسه شما اومده؟ 

آخه چشمم به همین یارانه بود چطور حالا هی بدشچهرم بگم پول بده بنده خدا خودش کلی بدهی داره 

برا برادرمم قطع کردن 

دهک ۹ بردنش 

ولی بابای بنده خدای من ن ماشین داره ن خونه 

هیچی بنامش نیست منم زیر مجموعه ش هستم و نزدیک ۳۶سالمه مجردم و بیکارم 

سبد کالا بهمون تعلق نگرفت مارو بردن دهک ۸

اخه انصافه خداییش ؟؟؟

میگن برا سه میلیون نفر قطع شده

خدا لعنتشون کنه 

برا برادرمم قطع کردن دهک ۹ بردنش ولی بابای بنده خدای من ن ماشین داره ن خونه هیچی بنامش نیست منم زیر ...

ما هم مثل شما نه سبد کالا نه معیشتی هیچی بهمون ندادن 

دیگه همین یارانه بود که می اینکه قطع کردن