من رژ گونه مایع شیگلم استفاده میکنم خیلی خوبه فقط گرونه یه مقدار
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
رژگونه مایع گلدن رز شنبدم قیمت و کیفیتش از شیگلم بالاتره
وقتایی که یه تاپیک قدیمی میبینم میرم استارترش رو چک میکنم اگه دیگه فعال نباشه دلم میگیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم به فکرم میرسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست. حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی میکنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤
من ۹۸۰ هزار تومن خریدم الان نمیدونم چقدره ولی خیلی خوبه
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
خوشگلها چند تا سایت معتبر برای خرید محصولات مراقبتی بگید لطفا.
پیج نباشه ها. سایت
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...