2777
2789
عنوان

عشق کورم کرده

211 بازدید | 15 پست

یک ادم بد دوس داشتم و این علاقه دو طرفه نبود ولی نقش عاشقارو اوایل درمیورد

خیانتکار دروغگو منفعت طلب بی پول 

حالا ذهنم هنوز حس خوبی بهش داره و رفتارای بدشو باهام توجیه میکنه یا در مورد خیانتاش شک و دو دلی بهم راه میده یا مثلا دلسوزی دارم براش که میگم حق داره اینجوری باشه چون زندگی سختی داشته و وضع مالیش بده

بنظرتون چجوری ذهنم قانع کنم که دست برداره و واقعیت هارو ببینه که اون چقد ادم بدیه؟ میتونم بگم عشق کورم کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوه اوه پس قلیان هورمون ها نبست

اگر پول در دست و بالت هست برو مشاوره تا خودت رو بیچاره نکردی.

و فعلا فقط سعی کن سر خودت رو با کارهای مفید شلوغ کنی. و هیچ اقدام جدی ای مثل نامزدی یا رابطه ج یا چیزی ازاین دست نکنی. به زبون ساده تر فقط مواظب باش گند به زندگی خودت نزنی.

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

جالبه که سنتم کم نیس که بگم عقلت نمیرسه! مطلب جالب بعدی اینه که خودت میدونی این ادم بده و به دردت نمیخوره داری اعترافم میکنی عشق کورت کرده ولی بازم حاضر نیستی قبول کنی. به نظرم اول مشکلتو باخودت حل کن. کسی میتونه بگه عشق کورش کرده که بدی های طرفشو نبینه یا متوجهشون نباشه ولی تو کاملا درجریان بدیاش هستی ولی این حماقتت واسه چیه موندم

اوه اوه پس قلیان هورمون ها نبستاگر پول در دست و بالت هست برو مشاوره تا خودت رو بیچاره نکردی.و فعلا ف ...

ن الان کات هستیم از این اتفاقا نمیوفته

ولی این خوب تصور کردنش نمیزاره فراموشش کنم

جالبه که سنتم کم نیس که بگم عقلت نمیرسه! مطلب جالب بعدی اینه که خودت میدونی این ادم بده و به دردت نم ...

اولین تجربمه

خب همه این ها در حد شک هست من هیچوقت مستقیم مچشو نگرفتم ولی از  نشونه هاش میگم اینجوریه همین شک و دو دلی نمیزاره فراموش کنم

ن الان کات هستیم از این اتفاقا نمیوفتهولی این خوب تصور کردنش نمیزاره فراموشش کنم

فکراتو نمی تونی تنها عوض کنی. کمک بگیر از روانشناس 

و هوای خودتو داشته باش بر اساس فکرهات کاری نکنی.

سعی کن زیاد بنویسی. نوشتن از فکر روی هوا نظم و نظام بیشتری داره. شاید کمک کرد

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

حاالا خیانتاشو کار نداریم کرده یا نکرده ، ویژگی مثبت دیگه ای داره؟

ظاهرش زیباس و مهربونه و همیشه سکوت میکرد در برابر عصبی بودن های من و همیشه پیش قدم میشد موقع قهر هامون

همین ک همیشه پیش قدم میشد منو وابسته کرد

فکر میکردم عشقمون دو طرفه س

ظاهرش زیباس و مهربونه و همیشه سکوت میکرد در برابر عصبی بودن های من و همیشه پیش قدم میشد موقع قهر هام ...

حالا که کات کردی فراموش کن دیگه. اون اگه واقعا دوست داشته باشه یه حرکتی میزنه.ولی اینجور که از اخلاقاش گفتی مناسبت نیس