2777
2789
عنوان

اسم سارا

216 بازدید | 27 پست

اسممو دوس ندارم 

از طرفی شنیدم انرژی اسم رو سرنوشت تاثیر میزاره؟

اسمم رو سرنوشت من یکی که تاثیر منفی گذاشته 

میخام به سارا تغییرش بدم 

اقدامم کردم البته اما موافقت نشد

مگر سارا مذهبی نیست ؟ 

کسی بوده که همچین اسم هایی رو تغییر داده باشه؟

می دونی سرنوشت منو با چی نوشتن؟                                      با 💩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمت چیه؟ اگه اسمت پرطرفدار تر از سارا باشه نمیشه تغییرش داد 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.

سارا جز مذهبی ها حساب نمیشه

اسم خودت چیه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

حرفتون درسته اتفاقا منم درموردش تاپیک زدم اخرین تاپیکم هست

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢