2777
2789
عنوان

عیدی چی میگیرین..... 😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 45 پست
پس طرف مادری روعشقس

واقعا جیگرن برای کادویی عروسیممم ترکوندن اونوقت اینوریا مث گوسفند میمونن الاغا ب خدا اگر جرات دارن فقط بیان بگن پاشو بیا برو عید دیدنی

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
پول میدن تقریبا سیصد جمع میکنم و صد تومن خرج میکنم البته به جز کادوی مامانم که چهارشنبه سوری پانصد د ...

ای جااااان😍😍😍

خداپدرومادرامونونگه داره 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونواده شوهر من هیچی نمیدن.شعور ندارن

ولی  خونواده خودم میدن

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
واقعا جیگرن برای کادویی عروسیممم ترکوندن اونوقت اینوریا مث گوسفند میمونن الاغا ب خدا اگر جرات دارن ف ...

آره آدم سختشه به کسی که ارزش نمیده بهابدی 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
خونواده شوهر من هیچی نمیدن.شعور ندارن ولی  خونواده خودم میدن

آره عزیزم واسه اکثریت اینجوریه 😐😐😐

امسال از برادر شوهرم ي ست ٦تيكه رو تختي مارك ياتاش گرفتم😍 همسرم انگشتر💍 پدرم و مادرم پول💶💴💵 ...

دخترمال کره ی زمینی؟ 

😉😉😉😉مگه هنوزم دااااااریم 

ای ول 

مامان بابام و کل فامیل خودم پول میدن .مادرشوهرم لباس میده بقیه فامیلاشون هم خیلی کم. پول میدن

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
شاید مادر بزرگم 5 تومن بهم بده😂😂😂😂😂😂😂

واااای چطوری خرجش میکنی 

اضافه هم میاد

واااای چطوری خرجش میکنی  اضافه هم میاد

😂😂😂😂😂😂

آره نمیدونم باهاش طلا بخرم یا لباس😩😩😩😩😩😩

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
دخترمال کره ی زمینی؟  😉😉😉😉مگه هنوزم دااااااریم  ای ول

باورت میشه پارسال ک تازه عقد کرده بودم عیدی عمه اش به من ۱تومن و به نامزدمم ۱ تومن داد!!!

خدایی عشق کررردم قیافم اینجوری بود🤑🤑🤑

به زندگیم خوش اومدی....
باورت میشه پارسال ک تازه عقد کرده بودم عیدی عمه اش به من ۱تومن و به نامزدمم ۱ تومن داد!!! خدایی عشق ...

به به 

ته دلم حال کردم بخدا 

والا از1میلیون نفر 1نفر اینجوری درمیاد 😆😆😆😆

😂😂😂😂😂😂 آره نمیدونم باهاش طلا بخرم یا لباس😩😩😩😩😩😩

بذاراهنماییت کنم 

طلابخرپس اندازکن      مولتی میلیاردر 😅😅😅😅😅