2777
2789
عنوان

عیدی چی میگیرین..... 😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 45 پست
پس طرف مادری روعشقس

واقعا جیگرن برای کادویی عروسیممم ترکوندن اونوقت اینوریا مث گوسفند میمونن الاغا ب خدا اگر جرات دارن فقط بیان بگن پاشو بیا برو عید دیدنی

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
پول میدن تقریبا سیصد جمع میکنم و صد تومن خرج میکنم البته به جز کادوی مامانم که چهارشنبه سوری پانصد د ...

ای جااااان😍😍😍

خداپدرومادرامونونگه داره 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونواده شوهر من هیچی نمیدن.شعور ندارن

ولی  خونواده خودم میدن

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
واقعا جیگرن برای کادویی عروسیممم ترکوندن اونوقت اینوریا مث گوسفند میمونن الاغا ب خدا اگر جرات دارن ف ...

آره آدم سختشه به کسی که ارزش نمیده بهابدی 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
خونواده شوهر من هیچی نمیدن.شعور ندارن ولی  خونواده خودم میدن

آره عزیزم واسه اکثریت اینجوریه 😐😐😐

امسال از برادر شوهرم ي ست ٦تيكه رو تختي مارك ياتاش گرفتم😍 همسرم انگشتر💍 پدرم و مادرم پول💶💴💵 ...

دخترمال کره ی زمینی؟ 

😉😉😉😉مگه هنوزم دااااااریم 

ای ول 

مامان بابام و کل فامیل خودم پول میدن .مادرشوهرم لباس میده بقیه فامیلاشون هم خیلی کم. پول میدن

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
شاید مادر بزرگم 5 تومن بهم بده😂😂😂😂😂😂😂

واااای چطوری خرجش میکنی 

اضافه هم میاد

واااای چطوری خرجش میکنی  اضافه هم میاد

😂😂😂😂😂😂

آره نمیدونم باهاش طلا بخرم یا لباس😩😩😩😩😩😩

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
دخترمال کره ی زمینی؟  😉😉😉😉مگه هنوزم دااااااریم  ای ول

باورت میشه پارسال ک تازه عقد کرده بودم عیدی عمه اش به من ۱تومن و به نامزدمم ۱ تومن داد!!!

خدایی عشق کررردم قیافم اینجوری بود🤑🤑🤑

به زندگیم خوش اومدی....
باورت میشه پارسال ک تازه عقد کرده بودم عیدی عمه اش به من ۱تومن و به نامزدمم ۱ تومن داد!!! خدایی عشق ...

به به 

ته دلم حال کردم بخدا 

والا از1میلیون نفر 1نفر اینجوری درمیاد 😆😆😆😆

😂😂😂😂😂😂 آره نمیدونم باهاش طلا بخرم یا لباس😩😩😩😩😩😩

بذاراهنماییت کنم 

طلابخرپس اندازکن      مولتی میلیاردر 😅😅😅😅😅