سلام به همه خوبین دیشب تو پست اخرم چند نفر التماس دعا داشتن البته ان شاءالله همه تون حاجت روا بشین اگه امروز جایی رفتینن اول واسه ظهور اقا بعد وایه همه دعا کنین کسایی که مشهدن یا همسایه اقا هستن اول واسه ظهور اقا بعد واسه همه دعا کنین مرسی
وای خدا چقدر مهربونی😭 کاش خدا تو زندگی واقعیمم دوتا ادم مثل شما قرار میداد.الهی هرچه از خدا بخوای بهت بده الهی مشکلاتت حل بشه حاجاتت برآورده بشه
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
سلام عزیزم ممنونم لطف داری من اونی نیستم که فکر میکنی یعنی گناه های خودمو دارم این پستو گذاشتم گفتم ...
همین یعنی قلب بزرگی داره خدا به قلبت هر چی میخوای بده
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
قربونت مرسی ک تگم کردی انشاءالله اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم تنها امیدم و دعام این روزا قبولی خاهر کوچیکم تو اعتراضی فرهنگیانه کاش بیام اینجا اعلام کنم ک بالاخره شد خدا خاست برا خاهرم دل بابا مامانم شاد شد با قبولیش تو اعتراضی فرهنگیان